BREAKING NEWSImportantRecomandate

“XENA ÎN PERICOL”: Postul de director general al Poliţiei Locale va fi scos la concurs

Doru Dăncuş: „S-a terminat cu „tăiatul frunzelor la câini” pe bani publici în Primăria Baia Mare! Nu sunt un adept al măsurilor intransigente, însă cu unii nu se poate altfel. Am redus semnificativ numărul de șefi din Primăria Baia Mare, printr-o nouă organigramă.
Eficiență, transparență și reformă administrativă. Asta mi-am propus și asta fac, în calitate de primar ales al municipiului Baia Mare. La inițiativa mea, consilierii locali au aprobat noua organigramă a Primăriei, prin care am redus semnificativ numărul de posturi de conducere și am desființat funcțiile de șefi de birou. Practic, ne-am încadrat în marja de 8% posturi de conducere raportat la numărul de personal.
Știți deja foarte bine că, în mod special, mi-am dorit dinamizarea activității Poliției Locale. Vă anunț că am desființat un post de director executiv. Scoatem la concurs postul de director general și am convingerea că prin acest demers corect vom reuși să găsim o persoană potrivită care să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, care să îi pună pe polițiștii locali cu adevărat în slujba băimărenilor.
Tot în ședința de ieri au fost aprobate și noile organigrame ale instituțiilor subordonate. Și aici am redus numărul de șefi. Prin aceste măsuri îmi doresc să eficientizez activitatea administrației publice locale din Baia Mare și să asigur o mai bună gestionare a resurselor umane și financiare.
Așa cum am obișnuit, continui sa mă dedic obiectivului meu de a oferi băimărenilor servicii publice de calitate bazate pe eficienta și transparență. Continui să aduc Primăria, administrația publică locală cu toți angajații săi în slujba băimărenilor și nu accept nimic mai puțin!”.

Te-ar putea interesa si

Poliţiştii, jandarmii, pompierii şi poliţiştii de frontieră maramureşeni, la datorie pe perioada minivacanţei de Crăciun

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Misiunea asumată de PSD prin Ministerul Economiei, reindustrializarea României!”

Redactie

VIDEO EXCLUSIV – MADE ÎN… ROMÂNIA, MARAMUREȘ: În vreme ce majoritatea românilor stau în casă și păstrează distanța socială, altora li se permite totul

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 28, 2024 at 10:38 pm

vrajeala suna bine, astept primele batai pe obraz in public, poate te incerc si eu ca am ceva divergente cu ceva sefi din astia nesimtiti si trantori din primarie, asta ca sa „ridicam cortina” cat mai repede daca e cazul… adica sa clarificam daca e doar vrajeala ceea ce se relateaza in aceasta stire sau e pe bune si Dancus „se da cu Fritz”…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.