BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: CU DEDICAȚIE? A fost creată funcția de director general a Poliției Locale Baia Mare. ”Rapidu” is back

Doru Dăncuș, viceprimar cu atribuții de primar și viitor primar ”plin” al municipiului Baia Mare a anunțat pe rețelele de socializare că s-a terminat cu „tăiatul frunzelor la câini” pe bani publici în Primăria Baia Mare! ”Am redus semnificativ numărul de șefi din Primăria Baia Mare, printr-o nouă organigramă”.

”La inițiativa mea, consilierii locali au aprobat noua organigramă a Primăriei, prin care am redus semnificativ numărul de posturi de conducere și am desființat funcțiile de șefi de birou. Practic, ne-am încadrat în marja de 8% posturi de conducere raportat la numărul de personal.

Știți deja foarte bine că, în mod special, mi-am dorit dinamizarea activității Poliției Locale. Vă anunț că am desființat un post de director executiv. Scoatem la concurs postul de director general și am convingerea că prin acest demers corect vom reuși să găsim o persoană potrivită care să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, care să îi pună pe polițiștii locali cu adevărat în slujba băimărenilor.”

Frumos spus, nu avem ce comenta. Numai că deja pe la colțuri s-a aflat și numele celui care va ocupa această funcție. Prin ”concurs” firește: generalul în rezervă Ion Pop Rapidu.

Generalul (r) Rapidu a fost comandant al ISU Maramureș. La inițiativa fostului primar Cherecheș, Rapidu a fost instalat în funcția de director general la URBIS SA Baia Mare. Ulterior între cei doi relațiile s-au răcit și Cherecheș abia-abia a reușit să îl trimită pe ”linie moartă”. Dacă zvonurile se adeveresc și concursul se va organiza ”ca la carte” generalul (r) Ion Pop Rapidu va fi noul director general al Poliției Locale Baia Mare. Vom urmări subiectul.

foto principal: Ion Pop Rapidu, sursa www.2Mnews.ro.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/28/xena-in-pericol-postul-de-director-general-al-politiei-locale-va-fi-scos-la-concurs

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ: A murit Fabian Ghișe, violonist, membru al Ansamblului Naţional Transilvania

Redactie

EXCLUSIV: Avem imaginile VIDEO din clipele imediat următoare impactului în care doi tineri aflați pe o motocicletă au murit. În rucsac motociclistul avea 450 grame droguri

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal în trafic între un pieton şi un şofer care era să îl accidenteze pe trecerea de pietoni

Redactie

5 mesaje

Claudiu iunie 29, 2024 at 1:29 pm

Ieu is nascut aicea la mine, in Tara Maramuresului. Nu ma intereseaza de Baile Mari. noi aiestia die aici nu santem rumani. sa ne lase in pace politaiul rumanilor, cu a lui ideologie nationalist nazista bazata pe antropologie lingvistica. ca om tema o divizie Americana sau Ruseasca de tancuri sa calareasca Baile Mari. ase om pute sa nie educam si sa folosam resurse fara sa platim rumania pentru cei a nust.

Raspunde
Misu iunie 30, 2024 at 8:04 am

Asta e ca in filme,Greu de pensionat,partea fara nr.

Raspunde
Eu iunie 30, 2024 at 7:37 pm

Cum Dumnezeu, cei ce au fost șefi, tot șefi vor să fie. Să steain banca lor, sunt alții mai tineri și poate mai competenți. Rapidu e un comunist.

Raspunde
Joe Biden iulie 2, 2024 at 7:35 am

La un concurs corect individu nu ia postul. La vârsta lui ar trebui să -și stea pe cur. Nu cred că mai poate învăța pentru un examen.

Raspunde
Joe Biden iulie 2, 2024 at 8:20 am

În Moldova, concursurile cu dedicație sunt atent urmărite de DNA, în Baia Mare, de ce nu ar fi așa? Acest individ, vrea prea multe dacă lucrurile stau așa. Ar trebui monitorizat concursul

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.