Important

COMUNICAT DE PRESĂ VITAL: Probleme în furnizarea apei, generate de lipsa alimentării cu energie electrică

S.C. Vital S.A. anunță utilizatorii din localitățile Berința, Copalnic Mănăștur, Curtuiuș, Cărpiniș că astăzi, marți 02 iulie 2024, se află în imposibilitatea de a furniza apă potabilă către utilizatorii din localitățile mai sus menționate ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică a stațiilor de pompare apă potabilă și apă uzată, acestea fiind datorate condițiilor atmosferice din ultimele ore la rețeaua de energie electrică din aria de operare Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Baia Mare.

Imediat ce se vor finaliza lucrările de reparații necesare la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situatii, vom reintra cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Te-ar putea interesa si

URMĂRIT INTERNAŢIONAL: Băimărean căutat de autorităţile din Franţa pentru proxenetism, prins de poliţişti

Redactie

Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane anunţă grevă de avertisment pentru 15 septembrie. Afectaţi mai ales navetiştii

Redactie

SPITALUL JUDEŢEAN BAIA MARE: Intervenții complexe de endoprotezare aortica – EVAR

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.