BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact între două autoturisme la o trecere pentru pietoni din Baia Mare

Un accident de circulație a avut loc astăzi la prânz pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un șofer în vârstă de 24 ani care conducea un autoturism înmatriculat în județul Satu Mare nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în colizune cu acesta la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 50 de ani care a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

”Polițiștii Rutieri din Baia Mare i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările pentru stabilirea exactă a producerii accidentului” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: DEPRESIA – O băimăreancă salvata de la moarte după ce ar fi intenționat să se sinucidă

Vasile Dale

FOTO: Bilanţul fenomenelor meteo periculoase abătute asupra localităţilor Baia Sprie şi Şişeşti

Redactie

ACUZE GRAVE /ACTUALIZARE: Polițist rutier din Sighet, acuzat că a falsificat probele de la fața locului unui accident mortal petrecut la Bârsana pentru a o scăpa pe cumnata sa. Ce spune IPJ (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.