BREAKING NEWSImportant

Un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice de la Paris poate costa și jumătate de milion de dolari

După ce în această perioadă lumea divertismentului global este strâns legată de interesul publicul pentru turneul final al campionatului de fotbal din Germania, un alt eveniment sportiv de importanță majoră urmează să atragă atenția în vara 2024. Este vorba despre Jocurile Olimpice organizate în Capitala Franței, în perioada 26 iulie – 11 august.

Astfel de competiții sportive au un impact semnificativ asupra turismului din zonele în care se desfășoară. Astfel, cei care merg în aceste luni în Germania și Franța vor observa cât de mult au crescut prețurile pentru cazare și transport, dar și pentru alte servicii, tocmai din cauza cererii foarte ridicate.

Pentru Jocurile Olimpice de la Paris, există un interes mare din partea persoanelor cu posibilități financiare majore pentru achiziția de pachete cu totul exclusiviste, de tip Ultra VIP. Cei mai bogați oameni din lume pot ajunge să cheltuiască până la jumătate de milion de dolari americani pentru pachete care includ chiar și întâlniri cu sportivii, acces la satul olimpic și locuri speciale la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Sportivi de top, selectați pentru pachetele speciale la JO 2024

Conform publicației The Guardian, o agenție internațională deținută parțial de managerul starului din baschet LeBron James și de managerul de relații publice al jucătorului de tenis Rafael Nadal a scos la vânzare pachete ultra-exclusive pentru JO 2024. Prețul standard comunicat ar fi de 381.600 USD pentru bilete la unele dintre cele mai importante evenimente de la Paris, la Jocurile Olimpice.

Biletele de categoria A reprezintă doar o parte din ceea ce este inclus in asemenea pachete. Se evidențiază tururi ale zonelor cu acces restricționat, momente petrecute alături de sportivi și chiar acces privat după orele de program la Muzeul Luvru din Paris – cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume. De asemenea, este menționată o cină demnă de regalitate la Palatul Versailles – obiectiv turistic de top în Franța, ilustrat în numeroase filme istorice și nu numai, precum recentele Jeanne du Barry (2023) și The King’s Daughter (2022), ba chiar și în jocuri de noroc precum celebrul slot de cazino online Versailles Gold de la Amusnet (2014).

Pachete cu costuri flexibile, de până la 500.000 USD

Referitor la sportivii cu care se poate interacționa în cadrul pachetelor VIP la Jocurile Olimpice, Barnabas Carrega, directorul executiv al GR8 Experience, a declarat că există în program „câțiva jucători de tenis și o serie de alți sportivi, dar nu sunt în măsură să-i numesc”.

Prețurile pachetelor sunt foarte diferite, în funcție de ceea ce este inclus. Se poate merge de la 25.000 de dolari, până la 500.000 de dolari. Sumele depind de evenimentele de acces și de timpul petrecut alături de sportivi. În unele cazuri poate fi inclusă doar o scurtă sesiune de fotografii, în alte situații este vorba despre masa de prânz alături de asemenea celebrități.

Reprezentantul agenției de evenimente a mai spus că firma este extrem de selectivă în ceea ce privește sportivii cu care lucrează, pentru ca experiențele clienților să fie cu totul deosebite. În trecut, compania a reușit de exemplu ca o persoană plătitoare să petreacă aproape o săptămână împreună cu Rafael Nadal. Un alt client dornic de experiențe unice a dorit să joace un meci împotriva lui Novak Đoković, jucător profesionist sârb de tenis, care în prezent este numărul 1 mondial în clasamentul ATP.

Pe de altă parte, comitetul de organizare Paris 2024 a declarat că On Location este singurul furnizor oficial şi exclusiv de ospitalitate pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice Paris 2024, iar alte entități care oferă pachete speciale cu bilete incluse nu au autorizarea necesară, dacă nu sunt sub-distribuitori ai On Location. „Accesul în satul sportivilor sau pentru a participa la ceremonia de deschidere nu este pe bază de bilete și este autorizat doar celor care au o acreditare valabilă. Orice persoană care accesează satul sau ceremonia de deschidere va fi supusă unor multiple controale de securitate”, au anunțat organizatorii JO 2024.

Eveniment sportiv care se desfășoară odată la patru ani, Jocurile Olimpice sunt organizate de Comitetul Internațional Olimpic.

Primele Jocuri Olimpice moderne s-au desfășurat la Atena în anul 1896, devenind o tradiție între timp. Acestea promovează pacea și principiile legate de fair-play.

Sursa foto – canva.com. Jocurile de noroc sunt dedicate în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Joacă responsabil!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un polițist de la rutieră și soția lui au sărit de la etajul 2 pentru a scăpa cu viață din calea flăcărilor ce i-au cuprins apartamentul. 13 persoane evacuate, 3 au ajuns la spital – ACTUALIZARE

Vasile Dale

CORONAVIRUS / BILANŢ 26 MARTIE: 1.029 de pacienți depistați pozitiv în total, 94 de persoane vindecate și externate

Vasile Dale

VERIFICĂRI: Unități economice care dețin jocuri de noroc, de pe raza orașului Seini, în atenţia poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.