BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO ULTRAJ: Doi polițiști loviți cu pumnii și picioarele în gură și cap. Agresorul arestat preventiv

Revenim cu detalii despre incidentul petrecut în după amiaza zilei de 23 iunie 2024 în fața Combinatului din Baia Mare. Atunci polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între 7 persoane. Au aplanat scandalul, numai că un individ care coborâse dintr-un mijloc de transport în comun a traversat strada neregulamentar sub privirile polițiștilor.

În momentul în care polițiștii i-au cerut să se legitimeze individul a devenit agresiv cu agenții de poliție. Unul dintre polițiști a fost lovit cu pumnul în gură, moment în care ceilalți polițiști au intervenit și au încercat să îl încătușeze. În acel moment, un alt polițiști a fost lovit cu piciorul în cap de bărbatul recalcitrant.

Ambii polițiști au fost examinați de medicul legist care a constatat faptul că pentru vindecare au nevoie de 9-10 zile de îngrijiri medicale, respectiv 5-6 zile.

Ce spune procurorii

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului G.D.M. pentru săvârşirea infracțiunilor de ultraj, prevăzute de art. 257 al. 1, 4 Cod penal raportat la art. 193 al. 2 și al. 2 1 lit. c) Cod penal (2 fapte), totul cu aplicarea art. 38 al. 1 Cod penal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a solicitat Judecătoriei Baia Mare arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

Din probele administrate rezultă că, inculpatul G.D.M., în data de 23.06.2024, în timp ce, în cadrul procedurii de identificare, traversa strada, pentru a se deplasa la autospeciala de poliție, în loc public, a lovit cu pumnul la nivelul
feţei persoana vătămată, agent de poliție, care se afla în exercitarea atributiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 9-10 (nouă-zece) zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, la aceeași dată, inculpatul G.D.M., în timp ce se afla în loc public, respectiv pe stradă, în cadrul procedurii de imobilizare a sa în vederea încătușării, a agresat fizic persoana vătămată, agent de poliție, care se afla în exercitarea atributiilor de serviciu, respectiv, de la sol, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu piciorul în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 5-6 (cinci-șase) zile de îngrijiri medicale.

Ce spune instanța

GHIULAI A. DARIUS MIRCEAInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului GHIULAI DARIUS MIRCEA, …, pe o durată de 30 zile, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, prevăzute de art. 257 al. 1, 4 Cod penal raportat la art. 193 al. 2 și al. 2 1 lit. c) Cod penal (2 fapte), totul cu aplicarea art. 38 al. 1 Cod penal. Respinge solicitarea inculpatului prin apărător de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu.

Inculpatul a contestat decizia la Tribunalul Maramureș. Ieri, 2 iulie 2024, judecătorii de aici au respins ”ca nefondat”.

Solutia pe scurt: prin inch pen 84/CDL/2.07.2024: Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul GHIULAI DARIUS MIRCEA (….), împotriva încheierii penale nr. 2449 din data de 25.06.2024, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare în dosarul nr. 8951/182/2024. Definitivă.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/23/exclusiv-video-incatusati-in-strada-scandal-monstru-la-fostul-combinat-din-baia-mare-politisti-agresati-actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Granița României cu Ucraina închisă. NU se intră și nu se iese prin PTF Sighet și PTF Halmeu (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Proteste ale angajaţilor de la Finanţe și Trezorerie în Maramureș. ”Ne cade tavanul în cap și plouă în clădire”!

Vasile Dale

JAF ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un bărbat cu cagulă a pus cuţitul la gâtul angajatei unei case de pariuri

Redactie

1 mesaj

Escu iulie 3, 2024 at 7:35 pm

Ce bataie isi ia asta pe arest, o sa regrete toata viata ca a agresat politisti !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.