BREAKING NEWSEveniment

Un bătrân a fost reținut după ce a dat foc la o anexă gospodărească din Şurdeşti

Activitățile informativ-operative și de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Baia Sprie au condus la identificarea și reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., în urma unei sesizări prin apel 112, polițiștii au intervenit la un incendiu la o anexă gospodărească din satul Șurdești, fiind constată posibila folosire intenționată a sursei de aprindere.

În urma incendiului nu au existat victime omenești, ci pagube materiale, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 100.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 70 de ani din Șurdești. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE EMARAMURES.RO: Cetățenii, luați de fraieri și amendați de mai marii statului, în timp ce ei nu respectă absolut nimic

Redactie

NE MINT ÎN FAȚĂ – DEMISIA INCOMPETENȚILOR – Au murit 14 maramureșeni și au raportat 0 decese

Redactie

EXCLUSIV: Un tânăr din Șomcuta Mare și-a bătut concubina la câteva ore după ce fusese externată din spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.