BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – ULTRAJ: Polițiști înjurați, jigniți și amenințați de un băimărean cu chef de petrecere

La data de 5 iulie a. c., ora 20:27, un echipaj de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Baia Mare a intervenit pe strada Trandafirilor din municipiu, în urma unui apel prin care se sesiza tulburarea liniștii publice.

La fața locului a fost identificată o tânără, de 35 de ani, care a fost avertizată verbal cu privire la tulburarea liniștii publice prin muzică difuzată la intensitate ridicată a volumului.

La scurt timp din locuință a ieșit un bărbat care ar fi adresat injurii și cuvinte jignitoare polițistilor, ar fi săvârșit gesturi obscene și i-ar fi amenințat cu acte de violență.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – Cum se cumpără voturile rromilor din Baia Mare. Oare cu banii Primăriei?

Redactie

FOTO, VIDEO: Percheziţii la un băimărean bănuit de înșelăciune. A cumpărat de la apicultori din Alba și Hunedoara peste 28 de tone de miere și aplătit doar jumătate din valoarea ei

Redactie

ALERTĂ MAXIMĂ ÎN JUDEŢ: Se caută doi evadaţi din arestul IPJ Maramureş!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.