BREAKING NEWSImportant

Jandarmeria Maramureș dă startul campaniei ,,Vacanță în siguranță”

Ca în fiecare an, în această perioada, jandarmii maramureșeni dau startul deja tradiționalei campanii ,,Vacanță în siguranță”. Scopul acesteia este de a continua seria activităților preventiv-informative desfășurate în școli pe parcursul anului școlar dar și de a le reaminti elevilor și tinerilor că regulile de conviețuire socială trebuie respectate și în vacanță. 

De asemenea, jandarmii montani le vor oferi elevilor informații utile despre activitățile ce pot fi desfășurate în natură în perioada sezonului estival. Totodată, ei vor transmite recomandări pentru drumeții, sfaturi utile în cazul întâlnirii cu animalele sălbatice sau reguli de campare sau picnic.

Prin parteneriatele încheiate cu instituții precum Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Maramureș, Episcopia Ortodoxă a Maramureşului și Sătmarului,  Asociaţia ,,Cercetașii Munților” sau Asociația ,,Wild Cats” Baia Mare, Jandarmeria Maramureș și-a propus să ajungă în cât mai multe tabere, la cât mai mulți elevi, pentru a-i conștientiza și pentru a le transmite un set de mesaje grăitoare.
Scopul nostru este de desfășura activități menite să-i determine pe tineri să conștientizeze riscurile, vulnerabilitățile dar și repercusiunile la care se expun dacă manifestă un comportament neadecvat.

În cadrul campaniei ,,Vacanță în siguranță ” vom desfășura activități atât independent cât și în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș.

Te-ar putea interesa si

PSD Maramureș: Contract de peste 10 milioane de euro din PNRR pentru dotarea unităților de învățământ din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE NU A PLĂTIT, dar vom avea Castaniadă de 1,8 milioane lei printre gunoaie. EcoBihor îngenuncheată de neplata a 13 milioane de lei, jumătate fiind facturile neachitate de Primăria Baia Mare

Vasile Dale

ULTIMA ORA: MOTOCICLIST IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT PE STRADA MINERILOR (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.