BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Primarul DĂNCUȘ în acțiune – Patru polițiști locali au fost prinși la cafele în timpul serviciului. XENA ”prințesa” Băii Mari somat să scrie URGENT raportul pentru comisia de disciplină

În această dimineață primarul interimar, Doru Dancus se afla în cartierul Sasar pentru a verifica stadiul șantierelor din zona.

În timpul verificărilor a observat o mașină a Poliției Locale parcată in zona, iar surpriza a fost când a descoperit ca polițiștii se aflau la terasa, servind câte o cafea.

Doru Dancus: “Domnule Perian, raport urgent pentru cele două echipaje, comisie de disciplină și OUT”.

La terasă se aflau două echipaje formate în total de 4 polițiști locali, 2 dintre aceștia fiind deja la a doua abatere.

www.vasiledale.ro are imaginile de la prima abatatere a acestora: fumau în mașina de serviciu mai ceva ca în cluburile de noapte.

Din câte știm noi directorul Poliției Locale Baia Mare, Xena nu i-a sancționat! Cel mai probabil de aceea au continuat să își facă ”de cap”.

Te-ar putea interesa si

VACCINARE LA CHIUVETĂ: Poliţiştii anticorupţie din Maramureş au prins în flagrant doi asistenţi medicali luând mită

Redactie

IMPORTANT: Programul de sărbători pentru testarea persoanelor care doresc reducerea perioadei de suspendare a permisului

Vasile Dale

CORONAVIRUS: 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate infectate

Vasile Dale

15 mesaje

lesc iulie 9, 2024 at 11:49 am

mor de fiecare data cand vad Xena :)))))

Raspunde
Dorin iulie 9, 2024 at 7:20 pm

Dacă sunt polițiști nu au voie să bea o cafe sau să mănânce in timpul programului?
Doar au și ei pauză de masă.
Halal primar.
Din toamnă așteptăm să îl vedem pe primarul ales cum controlează și elevii de școală care chiulesc de la ore, doar și școlile sunt în subordinea Primăriei.

Raspunde
mo iulie 10, 2024 at 10:21 am

tu care esti dintre aia 4? pauza de masa dimineata? deplasati la local pe banii nostri(masina + combustibil)? la faza cu elevii as spune doar atat: lupti pentru valorile pe care le ai, iar educatia, nu doar personala ci si a comunitatii, ar trebui sa fie un aspect de interes major pentru cei aflati in fruntea comunitatii, IMBECILULE!

Raspunde
Cichi ceeen iulie 9, 2024 at 9:42 pm

Uitati-va bine la video ! ( nu mai știu exact minutul ) .
La întâlnirea lu bosulica, cu cei 4 comunitari , așa de tare s-a enervat încât și-a dat jos ,,jlapii,, și stătea cu piciorul pregătit să-i abtiguie pă fiecare în parte ! ( gen Cichi ceeen )
Iooooi , ii rupea ,nu alta !
Noroc cu ăia din jur , salahorii , altfel ii rupea pă comunitari !
Teatru ieftin , pentru unii Ha ha Bleah !

Raspunde
mo iulie 10, 2024 at 10:23 am

circ ieftin sau nu, abordeaza un subiect de interes pentru cetateni, chiar daca o fi doar reglare de conturi intre ciolanistii de la STAT!!

Raspunde
Oarecare iulie 10, 2024 at 9:44 pm

Poi atunci mai primare cu complexul Zeus, OUT trei sferturi din personalul primariei!!!
Alea/aia de prin birouri nu pierd vremea pe banii mei? Nu beau cafele in timpul programului, nu stau oe FB sau tik tok, nu sunt „iesite/iesiti pe teren” cand au chef, de regula zilnic?
Un altul in locul tau le spunea, ma baieti fiti si voi mai discreti si beti cafelele in masina pe viitor si ramanea intre ei, ba mai mult le castiga si respectul. Asa, ca a facut circ mediatic exact ca ala dinaintea lui, crede ca a castigat respectul baimarenilor? Poate al unora.la fel de limitati ca el dar al meu sigur nu! Stimate domn, administrezi, nu conduci ,o comunitate care te-a ales, nu o garnizoana! Ar trebui sa ai o alta abordare. Parca lumea acorda mai mult respect unui primar care are abilitati de comunicare mai umane, e mai cald, stie sa se faca placut, zambeste, detensioneaza, mediaza, aplaneaza, si rezolva cu discretie si eleganta situatii de acest gen, decat un zbir care vaneaza greselile; da cu pumnul in masa si dicteaza: OUT! intr-o incercare patetica de a arata cine e el. Pardon, EL!

Raspunde
mo iulie 11, 2024 at 11:08 am

poate da domnu si se enerveaza Dorulet si aplica ce-ai recomandat aici cu datu afara din primarie… ia spune tu pe care din Politia Locala sau chiar dintre astia 4 mucosi ii sustii? astia sunteti ma, rasa lui ” sa moara si capra vecinului” manca-v-ar viermii de lipitori la STAT.

„Ar trebui sa ai o alta abordare. Parca lumea acorda mai mult respect unui primar care are abilitati de comunicare mai umane, e mai cald, stie sa se faca placut, zambeste, detensioneaza, mediaza, aplaneaza” – poate voi lingaii din primarie aveti asteptarile astea, noi, platitorii de taxe si impozite, vrem „SANGE”…, asa cum ai spus-o initial ar trebui sa mai curete din voi jegosii, incompetentii si trantorii din primarie, asistati sociali de lux ce sunteti. Incercare patetica sau nu.. incearca si el ceva ce se doreste de catre comunitate. Da-i sa sune Dorule…

Raspunde
Dorin iulie 11, 2024 at 10:26 pm

Dintre toți care și-au spus doar punctul de vedere cu privire la o știre, se face remarcat dl. MO.
Ar trebui dl. Dale să nu posteze mesaje cu N care vine unul cu 2 clase, să facă pe interesantul.
Numai ca numele spune tot.
Cred ca e frumos la tine pe Craica.

Raspunde
mo iulie 12, 2024 at 8:22 am

ce-ti mai place cenzura, comunist ratat…cat despre nivelul de educatie dintre noi doi… se observa destul de usor diferenta.. doar atat ai reusit pana acum sa realizezi in viata de cand ai invatat sa umbli, a ajuns pana pe Craica? mai incearca sa vizitezi si alte locatii, poate faci si alte asocieri ale pseudonimului, mai treci macar pe la o gradina ZOO, mai vezi o FOCA..sunteti multi prosti pe -aici pe care atat va duce capu..

Raspunde
Dorin iulie 12, 2024 at 10:00 pm

Ești un specimen foarte rar.
Văd ca îți place să te lauzi cu ce limbarițe pe care le-ai făcut în afara Băii Mari.
Se vede cat ești de cult și de plimbat.
Cu siguranță ești un căpșunar întors de pe alte meleaguri gata să schimbi România.
Mai bine te-ai prelata la dreptul la tăcere.
Așa ca o sugestie îți spun.

Raspunde
mo iulie 13, 2024 at 9:20 am

„Văd ca îți place să te lauzi” – nu era lauda era raspuns la replica ieftina, ca si tine de altfel, ca as avea 2 clase, da noh asta ti-e profilul/stereotipul pe care il urmezi, aruncam cu ce jigniri avem in tolba…
„Cu siguranță ești un căpșunar” – a munci nu e o rusine in primul rand, respect oamenilor harnici indiferent de munca CINSTITA prestata, in al doilea rand si din pacate pentru tine nu m-ai nimerit, nu prestez munci fizice grele, si din punctul tau de vedere dezonorante…vai steaua ta..
„Mai bine te-ai prelata la dreptul la tăcere” – sa ma ce? inteleg ca-ti cauti ceva prelata si te-a „corectat” autocorectorul!? esti ceva sofer de tir? dupa „SUGEstia” facuta as zice ca da.. astia mai au atitudinea asta lipsita de respect fata de cei ce fac munci fizice grele…si doar ce fac ei e munca respectabila.. esti vai si-amar..pastreaza-ti SUGEstia

Raspunde
Dorin iulie 13, 2024 at 10:35 pm

Deci înțeleg ca ești un mare intelectual.
Dacă tot vrei să discutăm putem in privat. Nu e cazul să umplem pagina cu tot felul de comentarii.
Văd ca la comentat pe diferite site-uri ești mare cocos, cred ca și pe Facebook tot așa ești.
Fii drăguț și lasă-mi un contact sau o adresă de Facebook să te contactez.
E mai interesantă o dezbatere față în față (bineînțeles dacă ești bărbat) sau doar un cocalar care tastează și face pipi pe el când întâlnește pe cineva.
Aștept cocalarule…

mo iulie 14, 2024 at 11:54 am

doamne ce minte de bibilica ai…stai linistit ca rezista bazele de date sa stocheze discutii cu prosti ca tine, nu e cazul sa-ti faci griji ca se umple cu astfel de date, nu-i mai interesanta o discutie in privat decat ce e aici, aici pot vedea mai multi cat prost esti, auzi tu la el, fata in fata, cand nu poti duce o discutie vrei sa o transezi fizic cercopitecule? cam asta e nivelul de educatie la tiristi…ia spune ai dat bani grei sa bagi pe careva la politia locala si acum iti vezi investitia pusa in pericol? altfel nu inteleg aversiunea asta la actiunea descrisa in stire!

Dorin iulie 15, 2024 at 9:00 pm

Papă lapte ce ești.
Ești curajos ca o găină.

Raspunde
mo iulie 16, 2024 at 8:41 am

cot-cot-codaaaaac pentru prosti ca tine exista jandarmerie, trupele speciale, bat ei la prosti ca tine de ajungi tu subiect de stire, tu si Spartacus Idolu Fetelor… doamne ce prost

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.