BREAKING NEWSImportant

MUZEUL SATULUI – Polițiștii alături de copiii care au participat la tabăra YMCA

Tiroliana, vânătoarea de comori, tirul cu arcuri, atelierele de artă și explorare în natură organizate pentru copii la Muzeul Satului Baia Mare au fost completate ieri, 09 iulie, de activitățile susținute de polițiști.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au fost prezenți și la tabăra YMCA pentru a se întâlni cu copiii, români și ucraineni, care participă la activități. Prin intermediul jocului, copiii au avut parte de o experiență care să le facă cunoscute aspecte legate de munca de poliție.

Participarea polițiștilor la tabăra YMCA le-a oferit practic copiilor ocazia ca într-un cadru sigur și distractiv să cunoască consecințele bullyingului și nevoia fiecăruia dintre noi de a construi prietenii adevărate, bazate pe respect și prețuire.

Polițiștii le doresc copiilor ca, în căutarea jocului, adevărului și frumuseții să își păstreze inocența și responsabilitatea, astfel încât să pășească doar pe căi sigure.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Acuzații grave la Moisei. Localnic bătut, mașini distruse, amenințări cu moartea, lemn tăiat ilegal, intervenții ale poliției

Vasile Dale

REABILITARE DE DRUMURI: Se dorește extinderea lucrărilor de asfaltare cu 4 km pe DJ 187 până în cătunul Luhei

Redactie

Povestea neştiută a artistului din Țara Lăpușului – Grigore Leşe, care trăieşte în curtea unei biserici, în mijlocul aglomeraţiei din Bucureşti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.