BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV – LUME FĂRĂ MINTE: Șapte oameni s-au deparazitat cu soluție pentru oi. Intervin echipajele medicale

Intervenție de urgență a echipajelor medicale ale Ambulanței și SMURD din Târgu Lăpuș și Baia Mare în localitatea maramureșeană Rohia (oraș Târgu Lăpuș).

Acolo la o stână s-ar fi folosit soluție pentru deparazitarea oilor iar minim 7 persoane sunt intoxicate. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest incident deosebit de grav.

Vă reamintim că nu au trecut nici trei săptămâni de la un incident asemnănător produs într-o gospodărie din Groșii Țibleșului. Atunci două surori grave au ajuns în comă la Spital Județean Bai Mare iar alte patru persoane au rămas internate la Spitalul din Tg Lăpuș.

ACTUALIZARE

Trei persoane vor fi transportate la Spitalul din Târgu Lăpuș urmând a fi preluate de echipajul de transport victime multiple SMURD pentru a fi aduse la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Este vorba despre trei bărbați în vârstă de 25, 29 respectiv 60 de ani.

Alte trei persoane prezintă vărsături și refuză transportul la spital. Sunt tratate medical la fața locului. Aceștia prezintă grețuri și vărsături.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/18/exclusiv-video-doua-surori-din-grosii-tiblesului-insarcinate-in-coma-dupa-ce-s-au-intoxicat-cu-o-substanta-pentru-deparazitarea-animalelor

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE ACCIDENT: Un autocar care mergea la Bucureşti, un camion şi un autoturism au fost implicate. Opt răniţi, unul grav (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ: A ieşit cu maşina în decor şi s-a răsturnat la Berinţa – foto

Redactie

Europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din PE: „Sprijin de 100.000 EURO/fermă pentru tinerii fermieri din 2023”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.