BREAKING NEWSEveniment

A DAT O TURĂ PRIN JUDEȚUL VECIN – Maramureșean prins fără permis iar mașina era neînmatriculată

Un tânăr din județul Maramureș s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii sătmăreni. Totul s-a petrecut în localitatea Homorodu de Jos. La control polițiștii au decoperit că tânărul nu avea permis de conducere, iar mașina cu care se plimba nici nu era înmatriculată.

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 08.40, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Homorodu de Jos, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 27 de ani, din județul Maramureș, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul condus de acesta figurează ca fiind neînmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Protest al angajaților de la Registrul Comerțului din Maramureș

Vasile Dale

Galerie foto – EXCLUSIV: Un autoturism BMW s-a înfipt într-o casă din Bârsana. Şoferul a scăpat teafăr

Redactie

UN NOU PROIECT imobiliar în Baia Mare – LUCACIU RESIDENCE, 37 de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.