BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Femeia din Poienile de Sub Munte a fost din nou lovită de soț LIVE pe TIK-TOK

Vă prezentam zilele trecute imagini incredibile surprinse în timpul unei trasmisiuni LIVE pe o rețea de socializare în care un localnic din Poienile de sub Munte își agresa soția.

Atunci polițiștii s-au sesizat și au deschis o anchetă. Cei de la Tik-Tok au reacționat imediat și i-au închis bărbatului contul de pe platformă.

Aseară femeia agresată făcea o transmisie live. Pe contul dânsei de TIK-TOK. Imaginile transmise LIVE au fost din nou pur și simplu dezgustătoare. La început soțul acesteia a început să înjure iar apoi a apărut în lenjerie intimă, cu intenția de a-și arăta părțile intime.

După câteva minute totul a degenerat. Femeia a fost pălmuită de soț. Dânsa l-a întrebat de ce a lovit-o iar el a spus că doar voia să îi ia telefonul mobil. Un localnic care urmărea transmisiunea live a sunat la 112 și a alertat poliția.

După ce a fost audiat bărbatul a fost internat la sectia psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Deși avem imaginile transmise LIVE din ambele cazuri am decis să NU PUBLICAM din dorința de a proteja victima. Avem în schimb capturi foto din cele două transmisiuni.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 18 iulie a.c., o femeie din Poienile de sub Munte a sesizat poliția prin SNUAU 112 despre faptul că, pe o rețea de socializare a apărut un video în care un bărbat și-ar agresa soția.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au derulat de îndată activități specifice, identificând persoanele.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de către soțul său, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce aceasta transmitea live pe o rețea de socializare.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat faptul că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/07/14/exclusiv-video-un-barbat-din-poienile-de-sub-munte-si-a-batut-sotia-live-pe-tik-tok

https://vasiledale.ro/2024/07/17/exclusiv-reactia-tik-tok-romania-pentru-www-vasiledale-ro-contul-a-fost-sters-permanent-de-pe-platforma

Te-ar putea interesa si

AVEM POLIŢIŞTI DE RÂSUL LUMII: Hoţ încătuşat, evadat din sediul Poliţiei Dragomireşti. Ieudeanul jefuise o shaormerie

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: 12.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Ard Munții Maramureșului pe granița cu Ucraina (ACTUALIZARE)

Redactie

2 mesaje

dan iulie 19, 2024 at 2:59 pm

Cine mama dracului ii pune sa se expuna? De ce femeia nu suna la poliitie fara tik -tok? Sint excitati de publicitate?

Raspunde
mo iulie 19, 2024 at 7:55 pm

pentru ca opinia publica exercita o presiune mult mai mare asupra autoritatilor decat o simpla plangere! nu spun ca e neaparat cazul si aici pentru ca nu am urmarit intamplarea, am altele mai interesante de facut , insa ar putea fi si asta, sau e pura prostie romaneasca, valul tiktok, facem ce face toata lumea…daca il tineau cateva ore la racoare de prima data poate i se dezumfla jmecheria din el, ca vedea ca nu-i de gluma, familia „traditionala” nu mai are sustinere/toleranta din partea autoritatilor asa cum spre exemplu directorul ARAMIS a ajuns la bulau cu toata influenta si banii lor! no, mai urcati-va drogati la volan si faceti accidente!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.