BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un bârbat din Poienile de Sub Munte și-a batut soția LIVE pe TIK-TOK

Mai mulți cititori ne-au transmis informații dar și imagini video înregistrate pe rețeaua de socializare tic toc, acolo unde azinoapte un bărbat din poienile de sub Munte și-a bătut soția în timp ce era în live.

Jurnaliștii au văzut imaginile cinci și polițiștii de la Leordina care au deschis imediat o anchetă.

Ce spune Poliția

În urma apariției pe o rețea de socializare a unei filmări în care un bărbat și-ar fi agresat fizic soția, polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Cercetările efectuate până în prezent, au condus la identificarea persoanelor, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani și victima, o femeie de 43 de ani, ambii din Poienile de Sub Munte.

În urma completării formularului de evaluare a riscului nu a reieșit risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

Drum spre Occident al unor cetățeni moldoveni s-a oprit în Bârsana. O femeie a murit, alți doi răniți grav (foto/video)

Redactie

ȘOCANT: O femeie s-a aruncat dintr-o mașină în mers pentru a scăpa de concubinul agresiv. Apoi a răpit-o și a sechestrat-o într-un hotel

Vasile Dale

REVOLTĂ LA PENITENCIARUL DIN SATU MARE / ACTUALIZARE 3: Un deținut a făcut foc în celulă. Au murit trei deținuți, alți doi au fost răniți (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

6 mesaje

mo iulie 14, 2024 at 9:17 pm

„promovarea violentei” in mediul online nu e incriminata de nicio lege, tot in preistorie traim? ZETEA, TAGARLAS, ALEXE sau cum plm il cheama pe papagalu ala de la PNL sau grohaitoru ala de la PSD de peste deal, ceva VASILE parca, si alti mancatori de cacat aflati acum in postura de a face ceva DORM? se lauda in familiile lor de cacat ca au ajuns in functii inalte? caca-m-as in gatu lor de fosilele p_lii…sau pentru ei asta e familia traditionala..in conformitate cu RUS ala de la Cluj care le-a facut pe femei panarame..?nu de alta, dar sa stim cu cine plm stam de vorba…

Raspunde
Zetea iulie 15, 2024 at 9:03 pm

Ce treabă ai MO cu știrea.
Ce e cu atâta frustrare la tine?
Cel care și-a bătut soția este o vedetă ca tine.

Raspunde
mo iulie 16, 2024 at 8:48 am

no nu-ti mai place pseudonimul Dorin? ai luat prea mult damage? ti-i ceva vecin vedeta din stire? ca la cum gandesti pari a fi de-o forma, tot cu bataia tot fata-n fata si din alea . oare sa incerc sa-ti explic ce inseamna o lege in baza careia politia sa poata aplica sanctiuni..? de fapt tu n-ai cum intelege ca tu esti cu legea pumnului, tu doar de jandarmerie poate ai auzit sau de trupele speciale, ca ei i-au imprastiat de Craciun pe petrecaretii din zona

Raspunde
Zetea iulie 16, 2024 at 11:04 am

Nu îmi bat capul cu tine.
Încă nimeni nu s-a trezit din prostie.
Așa ca scrie în continuare, înjură pe toată lumea. Nu poți mai mult.
Vocabularul tău e la cel mai jos nivel posibil.

Raspunde
mo iulie 16, 2024 at 3:16 pm

pai daca nu-ti bati capul cu mine la ce te bagi in seama? :)) sa inteleg ca nu mai vrei sa discutam fata in fata? :)) vocabularul ca vocabularul, dar de atitudinea fata de prostii ca tine ce ai de zis? hai mai baga o fisa, dar cu alt pseudonim ca vad ca nu-ti place sa-ti asumi cat esti de prost… si tot nu ne spui care-i combinatia cu politia locala pentru tine de te-ai suparat pe Dancus ca i-a luat la rost pe mucosii aia? sau esti unul dintre ei asa cum am zis initial, ca atunci e de inteles bagatul tau in seama! ia zi-ne ce pregatire ai ca acolo intra doar pe pile astia fara viitor daca ii lasi sa se descurce la privat!?

Raspunde
Baimarean iulie 17, 2024 at 6:52 am

Toti politicienii sunt o apa si-un pamant, trasi la indigo. Daca vreti sa-i pupati in cur, n-aveti decat. Dar suportati consecintele. O sa va sudui la orice pas. Pentru ca faceti manarii la orice pas. Daca le iei apararea, sunt liber sa cred ca esti de partea lor, asa ca, te sudui si pe tine.
Din tot comentariul lui Mo, ai reusit sa extragi doar injuraturile (Ete fâs. Mare lucru) ca mesajul ti-a trecut pe deasupra capului .
Change my mind.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.