BREAKING NEWSEvenimentNational

O mașină înmatriculată în Maramureş a căzut într-o prăpastie, în Pasul Caşin din Harghita. O persoană a murit

Un cumplit accident de circulație a avut loc în județul Harghita, în Pasul Cașin – Nyerges, pe DN11 B, într-o zonă împădurită. O mașină în care se aflau cinci persoane a ajuns într-o râpă. Unul dintre pasageri a decedat în urma accidentului, în timp ce o femeie a fost grav rănită și a fost dusă cu elicopterul la spital. Ceilalți trei au ajuns și ei la unitatea medicală din Miercurea Ciuc. Polițiștii spun că mașina era înmatriculată în Maramureș, iar victimele au vârste cuprinse între 55 și 73 de ani.

Tronsonul de drum pe care a avut loc accidentul este unul cu multe curbe, prin pădure, iar în condiții ce încă nu au fost stabilite, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a rostogolit, de la înălțime, într-o râpă, printre copaci.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 11B, pasul Nyerges (Caşin – n.r.), în urma căruia un autoturism, în care se aflau cinci persoane, a căzut într-o prăpastie. La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, şi anume: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD. În sprijin s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic”, au precizat cei de la ISU Harghita.

La sosirea echipajelor de salvare, un pasager, aflat pe bancheta din spate, era decedat. Soția, rănită grav, era blocată in vehicul. Pentru ea a fost chemat în ajutor elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital. Și ceilalți ocupanți ai mașini au fost răniți, spun pompierii care au ajuns la fața locului.

„La sosirea forţelor de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 5 persoane: din nefericire, 1 persoană decedată, 1 persoană încarcerată, iar alte 3 conştiente, cooperante şi neîncarcerate. Pompierii acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, iar celelalte persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, au mai precizat salvatorii.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII RUTIERI MARAMUREŞENI ÎN ACŢIUNE: 24 de permise reţinute şi amenzi de aproape 90.000 de lei

Vasile Dale

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII BIROULUI PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI MARAMUREȘ, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Redactie

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat ieri trei maramureşeni care conduceau autoturisme fără a deţine permis

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.