BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EXCLUSIV: Borșeanul Roberto (20 ani) a murit electrocutat după ce un excavator a tăiat accidental niște cabluri subterane

Tragedie în localitatea italiană Gaiano, regiunea Collecchio – Parma. Un tânăr din Borșa în vârstă de numai 20 ani și-a pierdut viața în timp ce un coleg efectua săpături cu un excavator. Accidental, cupa excavatorului ar fi tăiat niște cabluri subterane de la rețeaua electrică.

Jurnaliștii italieni scriu că incidentul s-a petrecut ieri 23 iulie 2024, în jurul orei 14.30 pe strada delle Vigne din Gaiano, localitate situată la câțiva kilometri de Collecchio.

Roberto Chelariu (20 ani) a fost ucis pe loc de un șoc electric în timp ce se lucra la o casă din localitatea amintită. Un alt coleg a fost rănit în timp ce îi acorda primul ajutor maramureșeanului.

”Era un tânăr muncitor, un băiat harnic. L-am cunoscut pentru că locuia de câțiva ani aici deși originile lui sunt românești” povestește un coleg de muncă.

Coordonatorului confederal UIL din Parma, Fabio Piccinini: „Avea 20 de ani. Aceasta este vârsta unui băiat care și-a pierdut viața în timpul serviciului la Gaiano. Așteptîm ca organele responsabile să clarifice exact cauzele accidentului mortal. Din păcate înregistrăm încă o victimă la locul de muncă. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei muncitorului și îi asigurăm că organizația noastră este alături de ei”.

Jurnaliștii italieni spun că este al treilea accident mortal de muncă în domeniul construcțiilor din regiunea Collecchio. Roberto Chelaiu este ultimul muncitor care și-a pierdut viața în 2024. În februarie un șofer de camion în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un alt vehicul în cutea unei compani. În luna martie, un șofer în vârstă de 51 ani a fost zdrobit de încărcătura care s-a desprins dintr-o macara.

Te-ar putea interesa si

FARA PERMIS: UN TANAR DIN BREB A LOVIT CU MASINA UN ADOLESCENT DIN BARSANA, APOI A FUGIT

Vasile Dale

Doi bărbaţi şi o femeie s-au ales cu dosare penale pentru conducere cu alcoolemie

Redactie

INCONŞTIENŢĂ: Un bărbat din Bicaz beat la volan, depistat în trafic de poliţiştii din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.