BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Microbuz implicat într-un grav accident rutier la Sarasău. 3 victime (actualizare)

Accident rutier grav pe DN 19 Sighetu Marmației Satu Mare in localitatea Sarasău. 

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate trei vehicule: un tractor, un autoturism si un microbuz. În urma impactului violent trei persoane au suferit vătămări corporale. 

La locul accidentului au fost trimise echipaj SMURD și ale ambulanței da și pompierii de la descarcerare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri

Ce spune ISU Maramureș

În această dimineață am fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Sarasău.

La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Sighetu Marmației, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate un tractor, un autoturism și un microbuz, în care se aflau doar conducătorii auto, toți conștienți la sosirea echipajelor de intervenție.

Cele trei persoane au fost evaluate medical la fața locului, două dintre acestea fiind transportate la spital, cu diferite traumatisme, pentru investigații medicale suplimentare.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri dimineață, la ora 05.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe D.N. 19, în localitatea Sarasău a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele verificari s-a stabilit faptul că un bărbat de 67 de ani, care conducea un autoturism, într-o curba la stânga, s-ar fi angajat în depășirea unui tractor, și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, polițiștii au stabilit că tractorul condus nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

S-A ALES PRAFUL ŞI PULBEREA: Sala de spectacole „Viorel Costin” din Sighet se degradează pe zi ce trece

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Două decese anunţate de autorități. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 433

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bărbat încătușat lângă Catedrala Ortodoxă din Baia Mare. A spart apoi geamurile în sediul Poliției Municipiului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.