BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

INCONȘTIENȚĂ: Trei tinere fără minte se distrau ieșite dintr-un autoturism pe DJ193 Ardusat – Hideaga (exclusiv video)

Imagini șocante au fost surprinse ieri pe drumul județean 193 Ardsuat – Hideaga de un cititor al site-ului www.vasiledale.ro. Dintr-un autoturism înmatriculat în județul Maramureș, trei tinere erau ieșit pe geamurile laterale ale mașinii și se distrau de ”mama focului”.

Făceau cu mâna către ceilalți participanți la trafic de parcă erau vedete de la Hollywood, se prindea de mână peste plafonul autoturismului, râdeau și se distrau.

Imaginile video au fost surprinse imediat după podul de peste Someș de la Ardusat și continuat până în localitatea Hideaga.

Cel/cea care era la volanul autovehicului folosea și avariile de parcă mașina ar fi avut probleme tehnice.

Aceste imagini au fost urmărite și de polițiștii de la rutieră care s-au sesizat pentru a identifica șoferul și a dispune măsurile legale.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

MĂSURI FERME: Unul dintre persoanele implicate în cazul agresiunii de la cinematograful din Baia Mare a fost reţinut

Vasile Dale

DN18 SARASĂU: A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Apoi a refuzat să fie testat și a devenit recalcitrant cu polițiștii

Vasile Dale

PNL și PPE o susțin pe Ursula von der Leyen în fruntea viitoarei Comisii Europene, iar Manifestul Congresului PPE a solicitat admiterea deplină a României în Spațiul Schengen

Redactie

10 mesaje

Andrei iulie 26, 2024 at 11:02 am

tineri si nelinistiti

Raspunde
mo iulie 26, 2024 at 11:09 pm

hmm, tinere si proaste mai degraba…o sa-si dea seama, poate, mai tarziu

Raspunde
MOOO iulie 27, 2024 at 6:38 pm

Prost ești tu cu mămica ta!!!

Raspunde
mo iulie 28, 2024 at 11:03 am

ooo da, la asa comportoament, asa educatie, primul deriva din a doua, v-ati indreptat spre oras nu(civilizatie)? cand zic proaste ma refer la constientizarea pericolelor la care v-ati expus pentru…nimic! am explicat pentru ca vad ca nu va prea duce capu..poate mai tarziu totusi sa va mai desteptati , pana nu apareti la stiri precum fetele lovite de tren prin Salaj cand se intorceau de la facultate…

Raspunde
Pt Mo iulie 28, 2024 at 3:55 pm

Ce legături tâmpite faci tu cu fetele din accidentul respectiv?
Acelea au murit nevinovate, erau pur și simplu pasagere în mașină, nu erau cocoțate pe geam.
Ai cunoscut pe careva din acele fete, TAMPITULE.
Nu mai vorbi despre cine nu cunoști și au murit nevinovate.
Sper să ai aceeași soartă, DOBITOC ce ești.

mo iulie 28, 2024 at 9:19 pm

legatura era de consecinta, nu de cauzalitate, insa na pe unii ii duce capu sa inteleaga „din oficiu”, altora trebuie sa le explici ca la copii de gradinita? intelegi TAMPITULE?
Cat despre alte urari, stie mai bine TATAL ceresc ce are pregatit pentru fiecare, DOBITOCULE! comentariul meu nu era menit sa le urez lor sa aiba aceeasi soarta, ci din contra, sa se linisteasca/maturizeze, insa unui DOBITOC cu, chef de harta e mai greu sa-i explici..tot tu esti HARAP-ALB, ala cu politia locala? ai revenit?

MOO iulie 29, 2024 at 9:14 pm

RETARDATULE MINTAL!!!

Raspunde
mo iulie 29, 2024 at 10:50 pm

bine tuh, vacutzo :))

Lore iulie 28, 2024 at 8:31 am

Sunt convinsă că fetele nu au vrut să facă nimic ilegal , iar explicația poate fi doar una singură : mergând pentru prima dată cu o mașină , după ce până atunci au mers doar cu căruța , au crezut că la fel se stă .

Raspunde
Escu iulie 28, 2024 at 2:07 pm

S-a facut intuneric pe facebook la sectiunea de comentarii la aceasta postare a d-lui Vasile Dale ! E de inteles, tinerele fac parte din etnia aceea cu dublu RR, care ne fac o onoare peste hotare !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.