Recomandate

Incendiu la o casă din Oarţa de Sus. O femeie dusă la spital cu arsuri la picioare – actualizare

Un echipaj de stingere și unul de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Fărcașa intervin alături de două echipaje de stingere ale ISU Sălaj pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Oarța de Jos.
Incendiul a fost localizat, acesta se manifestă la acoperișul și o parte din interiorul imobilului, pe o suprafață de aproximativ 160 mp. În aceste momente se intervine pentru lichidarea acestuia.
Totodată, echipajul SMURD a efectuat evaluarea medicală, la fața locului, a unei persoane de sex feminin, care prezenta arsuri la nivelul membrului inferior. Aceasta va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ACTUALIZARE

Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Te-ar putea interesa si

FURT DE PESTE 11.000 DE LEI ŞI UN TELEFON MOBIL LA SUCIU DE SUS: Câinele poliţist Teba şi conducătorul său au prins hoaţa de 16 ani

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Imagini dure – Pieton lovit de autobuz pe DN1C în Şomcuta Mare. Ce spun poliţiştii (video cameră supraveghere)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Colonel Florişteanu, control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Avem comunicatul Parchetului MIlitar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.