BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Carambol la Vișeu de Sus provocat de neatenția unei șoferițe în vârstă de 20 de ani

Ieri, 20 august a.c., polițiștii din Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, o tânără de 20 de ani din Repedea, a condus un autoturism, având direcția de deplasare înspre orașul Vișeu de Sus, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în fața sa, la volan fiind un bărbat de 42 de ani. La rândul său, autoturismul acroșat a fost proiectat în alt autoturism, condus de o femeie de 63 de ani.

În urma impactului, o pasageră de 42 de ani a suferit vătămări corporale, fapt pentru care a fost transportată de un echipaj SMURD la spital.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/08/20/exclusiv-video-o-soferita-adormita-de-alcool-a-reusit-sa-loveasca-3-autoturisme-parcate-avea-101-mg-l-alcool-pur-in-aerul-expirat-actualizare

Te-ar putea interesa si

SITUAȚIE HALUCINANTĂ ÎN MARAMUREȘ: Președintele PNL Maramureș în izolare la domiciliu. Prefectul, președintele CJ, șeful Poliției Maramureș, șeful DSP etc vor fi testați. Ieri a fost la instalarea subprefectului.

Vasile Dale

AVEM REZULTATELE NECROPSIEI: Legiştii susţin că moartea adolescentului s-a datorat înecului

Vasile Dale

SALVEAZĂ VIEŢI PE MELEAGURILE NOASTRE: Un inginer italian și-a părăsit țara pentru a fi deveni voluntar SMURD, în Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.