BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Trei răniţi in zona unei benzinării de la ieşirea din Seini

Un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 1C, la ieșirea din Seini înspre Apa. Potrivit informațiilor noastre, în accident au fost implicate o camionetă cu numere de Timiș, un autoturism înmatriculat în Satu Mare și un autocamion cu numere de Suceava.

Totul s-ar fi petrecut după ce șoferul autoturismului a încetinit, încercând să tragă pe dreapta pentru a acorda prioritate de trecere unei ambulanțe care se deplasa înspre Seini și care avea semnalele acustice și luminoase pornite. Șoferul camionetei ar fi încercat să depășească autoturismul, însă a intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa regulamentar din sensul opus. Imediat, șoferul camionetei ar fi tras spre dreapta și a lovit din spate autoturismul, aruncându-l într-un cap de pod.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanță, paramedici SMURD și pompieri, dar și poliția. Din fericire, victimele au scăpat fără răni care să le pună viața în pericol.

Sursa informatii: InfoMM.ro

Te-ar putea interesa si

ADOPTĂ O GRĂDINĂ! Proiect de înfrumuseţare a caselor din Muzeul Satului

Redactie

EXCLUSIV FOTO: L-AU OMORÂT – Asistentul medical din Vișeu de Sus a murit răpus de COVID. ”E haos la DSP”, spunea în ultima discuție cu presa. Va plăti cineva?

Redactie

VIDEO CAMERĂ BORD: O fetiță a fugit în fața unei mașini din mâinile unui bărbat. Accident evitat la milisecundă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.