EvenimentNational

VIDEO / INCENDIU ÎN TRAFIC: Flăcările au cuprins o remorcă și au ars tone de lemne

Flăcările au cuprins o remorcă plină cu lemne în această după-masă, în județul Satu Mare. Pe DN19, tronsonul Satu Mare – Botiz.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului, acestea au acționat pentru limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta cu degajări mari de fum și ardere generalizată la întreaga încărcătură lemnoasă (material lemnos pentru mobilă) de pe semiremorca implicată în incident.

Pentru misiunea de stingere au fost dislocate trei autospeciale cu apă și spumă cu 12 cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

În sprijin a intervenit SVSU Botiz, cu un buldoexcavator, folosit pentru îndepărtarea încărcăturii lemnoase din semiremorcă și îndepărtarea acesteia de pe carosabil.

După o durată de aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat.

La finalul intervenției, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric produs la cablajul semiremorcii.

În urma incendiului au ars 12 tone de material lemnos pentru mobilă.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Intervenție de urgență în Târgul de Crăciun din Baia Mare (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE Băimărean de 63 de ani a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit după 2 săptămâni

Vasile Dale

ACUZE GRAVE /ACTUALIZARE: Polițist rutier din Sighet, acuzat că a falsificat probele de la fața locului unui accident mortal petrecut la Bârsana pentru a o scăpa pe cumnata sa. Ce spune IPJ (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.