BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

DRAMA DUPĂ EXPLOZIA DE LA FABRICA DE ALCOOL DIN BUŞAG: Părinții poliţistului mort își strigă revolta

La patru ani de la explozia dintr-o fabrică de alcool din Baia Mare, din timpul unei percheziții, soldate cu decesul unui polițist de la acțiuni speciale, a fost trimis în judecată doar administratorul societății percheziționate și a fost clasată cauza față de procurorul care i-a ordonat polițistului să efectueze operațiunea ce a dus la explozie, potrivit Antena3.ro.

Cei doi semnatari ai rechizitoriului s-au pensionat, unul dintre procurori, cu nici o lună înainte de data rechizitoriului, iar celălalt după o săptămână.

Părinții polițistului mort au povestit, vineri, la emisiunea „Exces de putere”, drama cumplită prin care au trecut în toți acești ani și și-au strigat revolta că vinovatul nu a fost încă pedepsit.



„În data de 8 iulie 2015, copilul a fost în tura de noapte, de serviciu. La ora 12.00, ziua, a venit acasă și după o oră l-au rechemat la serviciu. A plecat înapoi și pe la ora 20.00 m-a sunat că este la o fabrică de alcool și de la 13.00 până la ora 20.00 nu a mâncat nimic și nu a băut nici apă și era foarte cald în ziua aia.

M-am dus la un magazin alimentar, am luat două baxuri de apă, pâine, salam și i-am dus de mâncare acolo la fabrica unde era la percheziție. Colegul lui de la poartă l-a chemat, a venit cu mașina și i-am dat produsele să le ducă la colegii lui.

Eu m-am întors acasă și după o oră și jumătate m-a sunat un coleg de-al lui că s-a întâmplat un accident, să mă duc la spital. Acolo la spital mi s-a făcut rău, am leșinat. Pe copil l-au dus la București și după cinci zile a decedat. Au trecut patru ani și jumătate și nimeni nu m-a sunat să-mi spună ceva”, a povestit tatăl lui Cristian Mihalca, la „Exces de putere”.

Sursa Antena3.ro

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Dealerul de cocaină Trandafir, săltat după un flagrant la KFC în Baia Mare

Redactie

FĂRĂ MINTE: Taximetristul din Sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducând cu 220 km/h prin Vadu Izei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

A FOST PE FAZĂ: Înşelăciune prin metoda „Accidentul”, dejucată de o băimăreancă

Vasile Dale

1 mesaj

Jet Li octombrie 19, 2019 at 7:52 pm

Drama e de necontestat.
Și suferința familiei îngrozitoare. Asta e clar, ferească pe oricine de asemenea catastrofe.

In alta ordine de idei, domnul respectiv vinde țigări de contrabandă la cele două puncte de lucru (magazine alimentare) ale societati dumnealui.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult