BREAKING NEWSNationalRecomandate

În timp ce fostul primar Cherecheș este în pușcăria Aiud, Tabita a înregistrat două mărci la OSIM: eMM și BAIA MARE TV

Tabita, soția lui Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia-Mare, a fost audiată de DNA Cluj, la finalul anului trecut, în dosarul în care părinții ei, Claudia și Dorin Gliga, au fost cercetați pentru dare de mită, respectiv complicitate la dare de mită. Mama Tabitei a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, iar tatăl – doi ani și jumătate cu suspendare, scriu jurnaliștii de la Fanatik.ro.

Tabita Cherecheș a înregistrat două mărci la OSIM

Ambele pedepse au fost fără acord de recunoaștere. Din martie 2024, soțul Tabitei se află în penitenciarul Rahova, după ce a fost extrădat de atutoritățile germane, care îl reținuseră pe 28 noiembrie 2023, după ce fugise din țară prin vama Petea. Cătălin Cherecheș ispășește o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

În acest context, Tabita Chehercheș se ocupă de afacerile familiei, cea cu magazinul de rochii pentru evenimente și cofetăriile, care s-au prăbușit în anul în care Cătălin Cherecheș și socrii săi au avut probleme cu legea. Tocmai pentru că aceste afaceri nu merg bine, Tabita Cherecheș a luat decizia să încerce și în alte domenii.

Astfel, conform datelor consultate de FANATIK la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), Tabita Cherecheș a depus, pe 1 iulie 2024, două cereri de înregistrare marcă. Prima marcă este “BAIA MARE TV”, scrisă cu litere albastre. Această marcă a fost înregistrată pentru produse de imprimerie, papetărie și rechizite școlare, servicii de publicitate, marketing și promovare. De asemenea, marca “BAIA MARE TV” mai poate fi folosită pentru servicii de telecomunicații și telecomunicații, servicii educative, de divertisment și sportive.

Cealaltă marcă înregistrată de Tabita Cherecheș este “eMM”, în care “e” este de culoare galbenă, iar “MM” în verde, clasele de produse și servicii fiind aceleași ca la “BAIA MARE TV”.

Conform site-ului OSIM, consultat de FANATIK, mărcile înregistrate de Tabita Cherecheș costă fiecare câte 510 euro, care includ și o clasă NISA. Clasele suplimentare se taxează cu câte 55 de euro, ceea ce înseamnă că soția lui Cătălin Cherecheș a achitat în total, pentru cele două mărci, 1.350 euro fără TVA, adică aproximativ 1.600 euro.

Este de remarcat faptul că mărcile înregistrate de Tabita Cherecheș există deja, dar au alte caracteristici. Marca “Baia Mare TV”, cu roșu și albastru, deține site-ul de știri baiamaretv.ro, în timp ce “eMM”.ro (scris cu galben, verde și albastru) este o platformă online de știri deținută de XAOS Regional Media, companie media din județul Maramureș.

CITEȘTE ÎNTREAGA ȘTIRE PE FANATIK.RO

https://www.fanatik.ro/ce-hotarare-surprinzatoare-a-luat-sotia-lui-catalin-chereches-in-timp-ce-partenerul-ei-se-afla-la-inchisoare-cererea-formula-de-catre-tabita-20820465

Te-ar putea interesa si

GER DE CRAPĂ PIETRELE ÎN MARAMUREŞ: Minus 32 de grade Celsius la staţia meteo din Munţii Pietrosul Rodnei

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Atribuțiile de senator și președinte de comisie în cadrul Senatului României, numeroasele proiecte de legi puse în dezbatere și aprobarea legislativului național nu mă împiedică, dimpotrivă mă motivează, pentru o prestație la un nivel cât mai înalt și în cadrul celei de a doua sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ”

Vasile Dale

ANIMAL TORTURAT PE PIRITĂ: Cal bătut cu brutalitate pentru că nu putea să tragă după el o țeavă (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

dan septembrie 11, 2024 at 10:16 am

SMECHERIE PE CITIVA EURO PENTRU A FORTA ALTI PARTENERI DE AFACEI VECHI SA CHELTUIASCA. SE PARE CA SARPELE UCIS DA DIN COADA PINA DUPA APUSUL SOARELUI.
Oricum, marca CERECHES a apus in Baia Mare.
PS.
Doamna Chereches a nascut, mai are, sau a renuntat la sarcina?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.