BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avocat din Baia Mare lovit violent de un biciclist care trecuse pe roșu și îl lovise cu mașina

Accident rutier în intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal din Baia Mare. Un biciclist a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, fiind surprins și accidentat de un autovehicul care abia pornise la culoarea verde a semaforului.

Conform informațiilor noastre, pe bicicletă se afla și un minor în vârstă de 4 ani. Ambii au căzut pe carosabil în urma impactului. Șoferul, un avocat din Baia Mare, a coborât de la volan și a mers să vadă dacă poate să acorde primele îngrijiri celor doi.

În acel moment, bărbatul de etnie rromă s-a ridicat de pe carosabil și l-a lovit cu pumnul pe șofer direct în față. Acesta a căzut pe carosabil și a rămas câteva secunde inconștient.

Imediat la fața locului s-au adunat zeci de cetățeni care au început scandalul. Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere Baia Mare, dar și de la Ordine Publică au sosit la fața locului. Totodată, au fost trimise și echipaje medicale.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale. Acolo au ajuns și biciclistul dar și minorul pe care-l transporta. Aceștia din urmă au suferit leziuni corporale minore.

Polițiștii i-au testat. În cazul șoferului etilotestul a indicat valoarea zero, iar în cazul biciclistului a indicat valoarea de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă (în cazul șoferului), respectiv distrugere și loviri sau alte violențe (în cazul biciclistului).

vom reveni

Te-ar putea interesa si

Dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals întocmit de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

SEINI: Tânără de 17 ani, accidentată în timp ce traversa regulamentar drumul

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: UN SOFER A AJUNS CU AUTOTURISMUL IN GARDUL SCOLII DIN VISEU DE SUS (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

3 mesaje

lesc septembrie 13, 2024 at 6:28 am

lasati biciclistul in pace nu discriminati

Raspunde
Contribuabilul inclusiv al "discriminațiiilor" septembrie 13, 2024 at 10:16 am

Când se spune etnia….se discriminează, e știut că mulți sunt agresivi , prea puțini cinstiți, iar unii stau și pândesc când se pot arunca în fața mașinilor să primească ceva bănuți.
Posibil în acest caz să nu fie așa.

Dar când mergem, ăialalți la muncă, să îi ținem în spate cu ajutoare sociale, burse de toate tipurile și ei stau și râd de noi…tot discriminare se numește?

Raspunde
mo septembrie 13, 2024 at 12:27 pm

doar nu te astepti acum sa faca Doru o miscare si sa nu mai platim salubrizarea separat de ajutoarele sociale, ci ajutoarele sociale sa fie scazute din salubrizare? e un exemplu doar!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.