BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

L-AU REȚINUT: Biciclistul care i-a dat un pumn în față avocatului ce îl accidentase cu mașina dus în arestul IPJ Maramureș (video)

Activitățile de cercetare penală efectuate de polițiștii din Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz, au condus la reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniști publice.

În fapt, aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din Baia Mare au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe bulevardul Decebal.

Din primele verificări la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, ajuns la intersecția cu bulevardul Independenței, a intrat în coliziune cu un biciclist în vârstă de 33 de ani, care transporta pe scaunul bicicletei un minor 4 de ani.

După producerea impactului, biciclistul l-ar fi agresat fizic pe conducătorul auto de 50 de ani și ar fi aruncat bicicleta pe capota autoturismului.

Biciclistul a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind de 0,05mg/l alcool pur in aerul expirat, iar conducătorul autoturismului a fost de asemenea testat rezultatul fiind zero.

Bărbatul de 33 de ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/09/12/exclusiv-video-avocat-din-baia-mare-lovit-violent-de-un-biciclist-care-trecuse-pe-rosu-si-il-lovise-cu-masina

Te-ar putea interesa si

VIDEO – NU L-AU GĂSIT ACASĂ / ACTUALIZARE: Poliția a ajuns la casa unde locuiește Cătălin Cherecheș pentru a-l lua. A fost dat în urmărire naţională

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: Un autocar care mergea la Bucureşti, un camion şi un autoturism au fost implicate. Opt răniţi, unul grav (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Cozi interminabile la supermarketurile din Baia Mare! Autoritățile fac un apel la calm

Vasile Dale

5 mesaje

ostas septembrie 13, 2024 at 7:51 pm

Care este până la urmă avocatul? Biciclistul sau șoferul?

Raspunde
Haipa septembrie 14, 2024 at 7:11 am

Trebuia sa ii rupa capu! Arestat preventiv, acuma il scoate si vinovat pe biciclist, ca el e avocat si poate… tara lui Papura Voda.

Raspunde
Horotan Catalin septembrie 14, 2024 at 6:43 pm

Daca a trecut pe rosu biciclistul normal ca biciclistul e vinovat.Ca doar nu o fi semaforul.Asta se poate proba cu ajutorul camerelor de supraveghere care sunt in zona.

Raspunde
Cristian septembrie 14, 2024 at 11:31 pm

Trebuia să ți se rupă ție capul de la sine la naștere. Să ne poți scuti de atâta „intelijență”.
Deci biciclist cu alcool și minor la bord intră pe roșu în intersecție și dă mașina în el…Biciclistul lovește șoferul… Tu ții cu Biciclistul… Ești un cretin…

Raspunde
vers septembrie 15, 2024 at 1:28 pm

Pentru ei platim noi taxe si impozite la stat.ei nu au nicio obligatie,,numai drepturi.Noi cei ce muncim santem discriminati.La spital daca mergi e plin de ei,primesc totul gratis,adica platit de cei ce muncim,politia e la cheremul lor.Unde so mai vazut sa ai atatea drepturi ,ar trebui pusi la munca.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.