BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Noi VREM… APĂ – Zeci de oameni protestează pentru că nu au apă de patru luni dar au primit facturi

”Bună ziua domnule Dale. Sunt un cetățean de la Șomcuta Mare și aș vrea să discut cu dumneavoastră. Avem probleme în furnizarea apei potabile din luna iunie aproximativ. Avem apă doar 2 ore pe zi, în anumite zone din Șomcuta (strada Corneasa, Văleniului, Spitalului, Mireșului, în localitățile Buciumi și Finteușu Mare) nu se furnizează apă deloc. Dar facturile au venit. Umflate…

Într-o lună de zile având program de 2 ore pe zi de apă și aia picurând mi-a venit un consum de 15 metri cubi. Este inadmisibil așa ceva. Vă rugăm să veniți vineri dimineața la ora 8.30 în parcarea din Șomcuta Mare. O să mergem să cerem explicații tuturor” este doar unul dintre mesajele transmise de locuitorii din zona respectivă.

Și așa a și fost. S-au adunat zeci de locuitori pentru a cere explicații. A venit și primarul orașului pentru a-i calma pe oameni. Oamenilor li se pare absurd să plătască facturile emise pentru apa care nu au primit-o.

COMUNICAT VITAL: Furnizarea apei potabile întreruptă câteva ore în orașul Șomcuta Mare și localitățile aparținătoare

Nivelul scăzut de precipitații înregistrat în ultima perioadă cumulat cu seceta prelungită cu care ne confruntăm, fac ca debitul de apă disponibil pentru preluare și tratare să fie unul extrem de scăzut.

În considerentul celor de mai sus, societatea Vital S.A. – Agenția Șomcuta Mare anunță că, începând de astăzi 26 septembrie a.c., zilnic între orele 15.00 – 06.00 va întrerupe furnizarea apei potabile în orașul Șomcuta Mare cu localitățile aparținătoare Buciumi și Finteușul Mare. În Vălenii Șomcutei în acest moment, stocurile de apă nu ne permit furnizarea apei .

Programul de furnizare al apei potabile, către utilizatorii din zona amintită mai sus, se va menține până la reglementarea situației.

Te-ar putea interesa si

TÂRGU LĂPUŞ: Cercetat de polițiști pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept

Redactie

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Şapte pacienţi şi 13 angajaţi ai Spitalului Municipal, infectaţi cu noul coronavirus

Redactie

ULTIMA ORĂ: Accident cu o victimă în Baia Mare la RFN (VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Misu septembrie 27, 2024 at 5:18 pm

La 30000 lei net salariul lui Bancos Alexandra merita ținută scoli în funcție.Atat poate face ptr concetățenii ei,unde sa născut ,sa ii taxeze la apa.Cati dintre voi câștigați 30000 lei net pe luna.?

Raspunde
Cetățean septembrie 27, 2024 at 8:06 pm

Nu mai este apă deoarece au băgat pe rețeaua veche de zeci de ani o grămadă de localități apartinatoare. Nu s-au investit in foraje, nu se aduce apa de nicăieri. Se trag pe cur și așteaptă să rezolve divinitatea lipsa apei, ei să rămână cu bani in conturi.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.