BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MONSTRUL CU CHIP DE OM: Un bărbat din Cavnic a violat două surori de 12 ani, respectiv 14 ani. Le botezase. A fost arestat preventiv

În baza probatoriului administrat într-o cauză penală instrumentată de polițiștii din Cavnic, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat, de 48 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor și agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor. 

În fapt, la data de 23 aprilie 2024, polițiștii au fost sesizați prin plângere, cu privire la faptul că, la sfârșitul lunii ianuarie 2024, o minoră din Cavnic ar fi fost agresată sexual de un bărbat, de 47 de ani.

În urma extinderii cercetărilor și a activităților desfășurate, față de bărbatul de 48 de ani a fost pusă în mișcare acțiunea penală privind săvârșirea unor fapte de natură sexuală asupra a două minore, ambele din Cavnic.

Față de cel în cauză, în cursul zilei de ieri a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, iar polițiștii din Cavnic continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Precizăm că aceste activități, nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Ce spune instanța

Conform surselor noastre cele două minore au vârstele de 12, respectiv 14 ani. Cele două sunt surori și provin dintr-o familie cu o situație materială precară. Erau într-un centru de plasament. Din când în când, bărbatul le lua acasă în vizită pentru că el era nașul de botez. Cei din Centrul de Plasament au aflat despre orori și au alertat poliția.

Făt RaduÎnvinuit

Solutia pe scurt: Admite propunerea PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TG. LĂPUŞ şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.pr. penală şi art. 223 alin. 2 C. pr. penală dispune arestarea preventivă a inculpatului F.R. cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „viol săvârşit asupra unui minor”, faptă prevăzută de art. 2181 alin. 2 şi alin. 4, lit. b Cod penal şi „agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor”, faptă prevăzută de art. 2191 alin. 12 şi alin. 3, lit. b Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 2.10.2024 şi până la data de 31.10.2024 inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 2.10.2024. Document: Încheiere finală măsuri preventive (faza de judecată)  357/2024  02.10.2024.

Inculpatul a contestat măsura la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: De la discoteca la spital. Trei tineri incarcerati la Rogoz. Soferul era beat crita (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA OARTA DE SUS: UN BARBAT IMOBILIZAT A MURIT INTR-UN INCENDIU VIOLENT

Vasile Dale

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ:COD PORTOCALIU de instabilitate atmosferică accentuată

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.