BREAKING NEWSELECTORALE

Gabriel Zetea: „Ştiu că sub conducerea lui Ioan Mătieș, comuna Mireșu Mare va continua să prospere”

Am vizitat recent comuna Mireșu Mare, o perlă a Maramureșului, unde am fost plăcut impresionat de frumusețea și ospitalitatea locului. Împreună cu colegul meu, Florian Salajeanu, candidatul social-democraților pentru Parlamentul European am avut ocazia să ne plimbăm prin centrul comunei însoțiți de primarul gospodar, Ioan Mătieş.

De fiecare dată când vizitez o comunitate sunt atent la modul în care centrul acesteia se prezintă privitorilor. Și aici, în Mireșu Mare, am descoperit nu doar frumusețea naturală a locului, ci și o adevărată carte de vizită a primarului care conduce destinele comunei. Centrul comunei Mireșu Mare este exemplul perfect al gospodarului atent la detalii, arătând ce mult contează o conducere dedicată comunității.

Primarul Ioan Mătieș, prin felul în care a gestionat și a îmbunătățit centrul comunei dovedește faptul că este posibil să transformi orice loc într-un spațiu atractiv pentru toți cei care îl vizitează. Sunt mândru de munca sa și știu că sub conducerea lui Ioan Mătieș, comuna Mireșu Mare va continua să prospere.

Pe 9 iunie, când vom veni în fața maramureșenilor cu astfel de primari exemplari sunt sigur că încrederea cetățenilor va fi reflectată în votul lor. Cu lideri ca primarul Ioan Mătieș, viitorul este nu doar promițător, ci plin de realizări concrete care aduc bunăstare și progres. Să susținem și să promovăm cu încredere valorile autentice, care fac din fiecare comunitate un loc mai bun pentru fiecare!

Material susținut de PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Vasile Dale

PE CULOAREA ROŞIE: Impact între două autoturisme în Baia Mare, doi răniţi (FOTO)

Vasile Dale

NU S-A INTERVENIT: DOUĂ MAŞINI S-AU CIOCNIT DIN CAUZA CAROSABILULUI ACOPERIT DE ZĂPADĂ (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.