BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Un tânăr din Pribilești a furat un microbuz și l-a condus. Nu avea permis și era băut. A fost arestat

Noaptea trecută, în jurul orei 02.30, o patrulă de siguranță publică, aflată în serviciul de patrulare pe bulevardul Regele Ferdinand din municipiul Baia Mare, a observat un microbuz, care circula fără a avea pornit sistemul de iluminare.

Polițiștii au identificat la volan un bărbat, de 30 de ani, din Pribilești, iar în urma verificărilor aferente a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat.

De asemenea, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat prelevarea.

Cu privire la autovehiculul condus, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul ar fi pătruns într-o curte de pe strada Oborului, în aceeași seară, de unde ar fi sustras autovehiculul, care avea portiera deschisă, implicit cheile în contact.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz, au dispus reținerea celui în cauză pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Acesta a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Ce spune instanța

BAN N. ANDREI MIHĂIŢĂInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3681/197/P/2024, din data de 02.10.2024.

În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului BAN ANDREI-MIHĂI?Ă, ….., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art.335 alin. 1 C.pen. și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 C.pen., fiecare cu aplicarea art. 41 alin.1 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 2 octombrie 2024 până în data de 31 octombrie 2024, inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02.10.2024, ora 16:40. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3364/2024  02.10.2024

Te-ar putea interesa si

FOC LA BORSA – CASA DE VARA A LUI BUTANU DIN BORSA A LUAT FOC (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Carambol pe Bd. Republicii din Baia Mare. O persoană încarcerată şi şase autoturisme avariate (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Un jucător de la rugby întors din Africa a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.