BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Depășirea limitelor legale de viteză sancționată de polițiștii din Ocna Șugatag

Aparatul radar din dotare a măsurat ieri, 03 octombrie, viteza de deplasare a 80 de autovehicule conduse pe raza de competență a Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag.

Activitățile au fost efectuate de polițiști în cadrul unei acțiuni de amploare, organizată în intervalul 07.00 – 16.00.

Rezultatele activităților au relevat faptul că mulți conducători auto ignoră respectarea prevederilor privind limitele legale de viteză. Mai ales în condiții meteorologice nefavorabile, această abatere poate genera producerea de tragedii pe drumurile publice.

Cu toate că șoferii au semnalat în trafic, prin metode specifice, prezența echipajului de poliție, au fost depistate multe autoturisme conduse cu viteză până în 100 km/h. Astfel, polițiștii au luat măsura aplicării a 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei.

Într-un caz în care a fost depistată o depășire neregulamentară, pe trecerea pentru pietoni, a fost reținut permisul de conducere.

De multe ori când intervin la accidente, polițiștii constată că acestea se produc pe fondul vitezei excesive. Cum ar fi ca atunci când vă grăbiți să puneți siguranța pe primul loc? Atât a d-voastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

Te-ar putea interesa si

BOIU MARE: Bărbatul care a lăsat Țara Chioarului fără internet și telefonie fixă a fost arestat preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV: SURSE – Record de persoane decedate în Maramureș? 9 cazuri vor fi în raportul de luni la ora 13 (ACTUALIZARE – 14 DECESE RAPORTATE)

Redactie

ÎNCĂ UNUL TOT LA BORŞA: Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului judecă încă un stareţ, acuzat că a lăsat însărcinată cu gemene o fostă călugăriţă (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.