BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

Acțiune de tip „razie” în localitatea Făurești (foto)

Polițiștii continuă acțiunile, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. O astfel de acțiune a fost organizată în localitatea Făurești, din comuna Copalnic Mănăștur.

Astfel, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, sprijiniți de cei din cadrul Poliției orașului Târgu-Lăpuș și de jandarmi, au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură judiciară, verificarea respectării regimului domicilierii și reședinței și prevenirea accidentelor rutiere.

În timpul acțiunii au fost legitimate 40 de persoane și au fost oprite pentru control 35 de autoturisme. Scopul acțiunii a fost unul preventiv, însă în două situații în care au fost constatate abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

Te-ar putea interesa si

Accident rutier la Săbişa: Un mort și doi răniți (ACTUALIZARE)

Redactie

EPISODUL 2: BAIA MARE, ORAȘUL NIMĂNUI – ”Ghițucă” de la Locală se odihnește că este weekend: Focuri de tabără în blocurile reabilitate de Primărie. Flori culese din Parcul ”Dacia” fără ca nimeni să intervină

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bărbatul ucis la Vișeu de Sus condus pe ultimul drum. Drama prin care trec cei doi copii minori rămași orfani (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.