BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

TRAGEDIE ÎN BICAZ: Localnic descoperit fără suflare într-o fântână

Un localnic din Bicaz a descoperit trupul neînsuflețit al unui consătean într-o fântână. Imeidat a anunțat poliția și dar și un cadru medical. Bărbatul decedat fusese văzut ultima dată în cursul zilei de ieri și, conform localnicilor, ar fi fost în stare de ebritate.

Ce spune poliția

Astăzi, 11 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, medicul unității sanitare din Bicaz a sesizat poliția că într-o fântână din apropierea unui imobil din localitate, a fost găsită decedată o persoană.

Polițiștii au intervenite la fața locului stabilind faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

NEREGULI la Secţia 6 de Poliţie Rurală Sarasău – Șeful unității pune postări indecente cu maneliști pe tik-tok iar un agent ar fi dat amenzi pe bandă rulantă la Legea circulației fără a avea acest drept

Vasile Dale

Maramureșenii, invitați să se bucure de o spectaculoasă paradă a colindătorilor la „Crăciun în Maramureș” 2022

Redactie

GALERIE FOTO: Puşti de 14 ani, prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura o bicicletă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.