BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Accident în parcarea unui complex comercial din Baia Mare. O persoană rănită (actualizare)

A fost accident azinoapte în parcarea unui complex comercial de pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare. Din primele informații se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt vehicul care circula pe drumul prioritar.

În urma impactului o persoană a suferit leziuni corporale fiind preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul rutier. Aceștia vor prelua astăzi imaginile de pe camerele de supraveghere din parcare pentru a afla ce au făcut cei doi șoferi înainte de producerea accidentului.

Vă reamintim că în parcarea respectivă în timpul nopții tinerii se adună și își încearcă bolizii făcând drifturi. Noi v-am prezentat astfel de imagini video înregistrate în zona respectivă.

Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulație produs în parcarea unui centru comercial, de pe b-ul Unirii din municipiu.

Din verificările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că un băimărean de 39 de ani, care conducea un autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ‘Cedează trecerea’ și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani.

În urma impactului, un pasager din autoturismul condus de băimăreanul de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital, iar șoferul din autoturismul acroșat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2023/01/01/exclusiv-video-drifturi-cu-bmw-urile-in-noaptea-de-revelion-prin-parcarea-shopping-park-baia-mare-politia-rutiera-nu-a-reusit-sa-ii-prinda

https://vasiledale.ro/2024/09/30/video-a-confundat-pedalele-si-a-rupt-un-stalp-de-la-iluminatul-public-din-parcarea-unui-supermaket-din-baia-mare

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM.RO: Ucigașul fetei de 18 ani din Vișeu de Sus, mamă a doi copii, a avut discernământ. El fost arestat preventiv

Redactie

UTIL: Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august

Vasile Dale

FOTO / TRAGEDIE LA SATU MARE: Un bărbat de 28 de ani a murit după ce s-a izbit cu taxiul de un bloc

Redactie

1 mesaj

Alexa octombrie 13, 2024 at 8:15 am

Șoferul BMW-ului a făcut drifturi înainte de a-i tăia calea șoferului cu Scoda, deși la ora aceea parcarea era destul de aglomerata de mașini, părinți cu copiii … nu ii prea interesează pe băieți. Magazinele toate erau deschise și pietoni pe trotuarul din fata magazinelor, ei veneau cu viteza, ambalat de motoare, dacă își scăpau mașinile de sub control nenoroceau mulți oameni și mai ales copii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.