BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: A confundat pedalele și a rupt un stâlp de la iluminatul public din parcarea unui supermaket din Baia Mare

Incident ciudat aseară în parcarea unui supermakert din municipiul Baia Mare situat pe bulevardul Unirii. Conform primelor informații se pare că o șoferiță începătoare ar fi vrut să parcheze autoturismul pe care-l conducea.

Doar că ar fi încurcat pedalele și în loc să meargă cu spatele pentru a parca, a accelarat și s-a oprit direct într-un stâlp pe care l-a tot rupt. Din fericire în cădere stâlpul nu a lovit pe nimeni și nu a avariat nici alte vehicule. Parcarea era goală, acesta fiind norocul șoferiței.

Polițiștii au fost la fața locului și chiar au urmărit imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă. Astfel s-a stabilit că șoferița începătoare spune adevărul. Acum aceasta va trebui să suporte cheltuielile de înlocuire a stâlpului distrus, asta dacă nu cumva are asigurare full casco.

Imagini video puteți urmări accesul linkul următor: https://www.facebook.com/reel/1047471817125094

Te-ar putea interesa si

ȚARA LĂPUȘULUI: Verificarea legalității transportului materialului lemnos în vizorul polițiștilor

Vasile Dale

EXCLUSIV – FOTO/VIDEO: Pădurar amenințat cu ranga în timp ce patrula prin pădure din REPEDEA. A trecut doar un an de la uciderea prin împușcare a pădurarului Liviu Pop într-o pădure din Rogoz (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: DUPĂ BLOCURILE GRI, REALITATEA ESTE DURĂ – Baia Mare, orașul îngropat în gunoaie și sufocat de câinii maidanezi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.