BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

30 zile după gratii: Bărbat arestat preventiv după ce a bătut o femeie în Bocicoel

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii Postului de Poliție Bogdan Vodă, față de un bărbat a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fiind reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 8 octombrie 2024, patrula de ordine publică din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă a fost solicitată, în urma unui apel 112, să se deplaseze la un imobil unde ar fi avut loc o agresiune.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din cercetări a reieșit faptul că o femeie de 62 de ani, din comuna Bogdan Vodă, aflată pe raza localității Bocicoel, a fost agresată de un bărbat în vârstă de 45 de ani. La fața locului a fost prezent un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale, victima refuzând transportul la spital.

În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Ce spune instanța

MARIS VASILEInculpat

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomire?ti în dosarul de urmărire penală nr.423/201/P/2024.

În baza art.223 alin.2 C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului M.V., cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violențe, prev. şi ped. de art. 193, alin. 2 ?i alin. 2^1, lit. c) din Codul Penal, cu aplicarea art. 41 din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2024 şi până la data de 13.11.2024 inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 15.10.2024, ora 15,15.Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  390/2024  15.10.2024

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/09/29/exclusiv-video-mama-si-fiica-atacate-cu-parul-de-un-localnic-din-bocicoel

Te-ar putea interesa si

Angajații de la Apele Române au curățat de gunoaie barajul Strâmtori-Firiza și râul Iza (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Atenție cad stâlpi în Mânău. Ba prin șanțuri, ba pe trotuare, ba peste acoperișurile caselor

Vasile Dale

OPINIE: Pentru că pruncul e de etnie rromă opinia publică a presupus că ”și-a meritat-o”. Polițiștii nu s-au sinchisit să anunțe deschiderea unei amărâte de anchete pentru că presa e nașpa și minte mereu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.