BREAKING NEWSImportantTara Codrului

ÎNȘELĂCIUNE: O femeie din Fărcașa a rămas fără 1.300 de lei după ce a fost contactată de un ”angajat” al unei companii de investiții

Informați-vă cu temeinicie înainte de a investi! În spatele unor oferte care promit venituri mari, poate fi o înșelătorie! Nu vă lăsați influențați de promisiuni transmise prin intermediul unor reclame! Verificați veridicitatea sursei înainte de a introduce date personale sau a instala aplicații de control de la distanță.

Ieri după-amiază, polițiștii Secției 3 Poliție Fărcașa, au fost sesizați cu privire la comiterea unei înșelăciuni. Victima, o femeie de 56 de ani, ar fi vizionat o reclamă referitoare la investiții în acțiuni, la o companie de renume. După ce a accesat link-ul, ar fi fost redirecționată pe o pagină unde și-a introdus numele și numărul de telefon. Aceasta a fost contactată ulterior de un pretins angajat al companiei, care a determinat-o să instaleze pe telefon o aplicație de control de la distanță. Apoi, i-au fost sustrași fără consimțământul ei, 1300 de lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională și recuperării prejudiciului.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI: Prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din Maramureş

Redactie

EXCLUSIV SURSE: ALIANȚA ”NAȘU ȘI CU FINUL” – Scandal între un localnic Libotin, preot și viceprimarul Cupșeniului

Vasile Dale

RUTIERE: Vitezomani şi beţi la volan, depistaţi în Borşa şi Satu Nou de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.