BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

MOISEI: Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, cu viteză, fără a deține permis

Ieri, 15 octombrie, la ora 10:05, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier pe D.N. 18, în localitatea Moisei, au surprins cu aparat radar un autoturism condus cu viteza de 89 km/h.

La volan a fost identificat un bărbat de 47 de ani, din Săcel, care nu a putut prezenta documentele personale și ale autoturismului, precizând că nu le are asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a întocmiri unui dosar penal în cursul lunii februarie a.c., iar  autoturismul condus nu are RCA și ITP valabil.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

Mihaela Brooks, profiler F.B.I. despre bărbatul din Vișeu de Jos care a urcat cu mașina în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”

Vasile Dale

TENTATIVĂ LA OMOR: Tânărul care a înjunghiat vânzătoarea din Lăpuş a fost internat la Spitalul din Sighet

Redactie

EXCLUSIV SURSE: PRINȘI – Polițiștii băimăreni au identificat bătăușii polițistului local. Unul reținut pentru 24 de ore (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.