BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: Leordina și Valea Ruscovei – Amplă acțiune pentru siguranța comunității

Zona de competență a Secției 4 Poliție Rurală Leordina a fost împânzită astăzi de echipajele de poliție, care au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență.

Polițiștii subunității teritoriale, împreună cu Serviciul Rutier Maramureș și polițiști ai Sectorului de Frontieră Valea Vișeului au acționat pe principalele tronsoane de drum în vederea fluidizării traficului rutier, depistarea celor care încalcă normele rutiere în vigoare, dar și pe linia comiterii faptelor din domeniul silvic.

De asemenea, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Maramureș au verificat deținătorii de câini periculoși și agresivi, precum și respectarea legislației din domeniul protecției animalelor.

În urma activităților derulate, efectivele angrenate au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea siguranței pe drumurile publice, domeniul protecției animalelor, precum și constatarea unor fapte pe linie silvică, în valoare de 8.970 de lei. A fost confiscată cantitatea de 2,67 mc material lemnos, în valoare de 2.392 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere.

Polițiștii specializați în protecția animalelor au constatat șapte infracțiuni, incriminate de Legea 205 din 2004 privind Protecția Animalelor.

Astfel de acțiuni se desfășoară cu consecvență și fac parte dintr-o serie de măsuri luate de IPJMM pentru un climat de ordine și siguranță.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Grav accident rutier pe DN 1C. Sunt patru victime (actualizare)

Redactie

VIDEO flagrant! Fost șef din Poliția Satu Mare, prins la braconaj. S-a lăsat cu scandal

Redactie

VIAŢA BATE FILMUL…: O băimăreancă cu două facultăţi s-a făcut şoferiţă de TIR

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.