BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Satulung – Un mort și doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe drumul comunal 67 Satulung – Mogosești. Conform primelor informații se pare că unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal de mașina care circula regulamentar.

În urma impactului violent a rezultat decesul unui bărbat și rănirea ușoară a altor două persoane. Cadrele medicale au resuscitat bărbatul mai bine de o oră sub privirile neputincioase ale unei rudenii, care îl striga fără încetare.

În acest moment traficul rutier pe DC67 este închis pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

Ce spune ISU Maramureș

La accidentul rutier produs între localitățile Satulung si Mogoșești s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa și spuma și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Șomcuta Mare, cât și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate două autoturisme. Cele 3 persoane implicate sunt evaluate medical la fața locului. Din păcate, una dintre victime, un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat în stop cardio-respirator a decedat, în ciuda protocolului de resuscitare aplicat de echipajele medicale.

Celelalte două victime prezintă leziuni ușoare, urmând sa fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE DE RUSALII: Șase victime, o femeie și o fetiță decedate pe DN18 între Leordina și Petrova

Vasile Dale

TRAGEDIE LA IEŞIREA DIN TÂRGU LĂPUŞ: Doi poliţişti morţi, o poliţistă în comă – actualizare

Redactie

ARESTAT PREVENTIV: Agresorul de la Spitalul Judeţean s-a ales cu un mandat de arestatare preventivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.