BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

URMARE TRAGEDIE SATULUNG: Șoferul nevinovat (20 ani) din Fersig testat POZITIV la canabis!

Revenim cu informații noi referitoare la producerea accidentului mortal dintre Satulung și Mogoșești de aseară. Conform primelor concluzii ale anchetei bărbatul decedat (37 ani) din Satulung a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 20 ani din Fersig. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La testarea cu aparatul drugtest acesta a ieșit pozitiv la canabis.

Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier produs în localitatea Mogoșești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani din Satulung, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre D.J. 108E, înspre D.N. 1C, ar fi pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani din Fersig.

În urma impactului, conducătorul auto de 37 de ani a decedat. Totodată, evenimentul rutier s-a soldat și cu vătămarea corporală a conducătorului auto de 20 de ani și a unei pasagere de 18 ani din Recea. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a reieșit posibila prezență în organism a substanțelor interzise. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice.

Traficul rutier a fost blocat timp de 90 de minute pentru efectuarea cercetării la fața locului. În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/10/19/exclusiv-video-tragedie-la-satulung-un-mort-si-doi-raniti-dupa-ce-doua-masini-s-au-ciocnit-frontal

Te-ar putea interesa si

IEUD: Un tânăr din Rozavlea beat s-a izbit cu mașina de un podeț

Vasile Dale

BAIA MARE SĂLBATICĂ: Pentru că l-a filmat, o femeie a fost bătută de un șofer care bloca accesul troleibuzelor.

Vasile Dale

O NOUĂ ESCROCHERIE: „Acesta este noul meu nr de telefon”. O băimăreancă a rămas fără 9.000 lei din cont

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.