BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Satulung – Un mort și doi răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal (actualizare)

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe drumul comunal 67 Satulung – Mogosești. Conform primelor informații se pare că unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal de mașina care circula regulamentar.

În urma impactului violent a rezultat decesul unui bărbat și rănirea ușoară a altor două persoane. Cadrele medicale au resuscitat bărbatul mai bine de o oră sub privirile neputincioase ale unei rudenii, care îl striga fără încetare.

În acest moment traficul rutier pe DC67 este închis pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

Ce spune ISU Maramureș

La accidentul rutier produs între localitățile Satulung si Mogoșești s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa și spuma și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Șomcuta Mare, cât și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate două autoturisme. Cele 3 persoane implicate sunt evaluate medical la fața locului. Din păcate, una dintre victime, un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat în stop cardio-respirator a decedat, în ciuda protocolului de resuscitare aplicat de echipajele medicale.

Celelalte două victime prezintă leziuni ușoare, urmând sa fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ce spun Poliția

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier produs în localitatea Mogoșești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani din Satulung, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre D.J. 108E, înspre D.N. 1C, ar fi pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani din Fersig.

În urma impactului, conducătorul auto de 37 de ani a decedat. Totodată, evenimentul rutier s-a soldat și cu vătămarea corporală a conducătorului auto de 20 de ani și a unei pasagere de 18 ani din Recea. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a reieșit posibila prezență în organism a substanțelor interzise. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice.

Traficul rutier a fost blocat timp de 90 de minute pentru efectuarea cercetării la fața locului.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/10/20/urmare-tragedie-satulung-soferul-nevinovat-20-ani-din-fersig-testat-pozitiv-la-canabis

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UNUL DIN CAUZA NEATENŢIEI: Mașină de transport dializă, implicată într-un accident pe strada Oborului (FOTO)

Vasile Dale

MIREŞU MARE: Probe la staţiile de vacuum ale sistemelor de canalizare centralizate

Redactie

VIDEO: De şapte ore arde pădurea Stejerei. Pompierii maramureşeni au intervenit la 20 incendii de vegetaţie uscată în ultimele ore – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.