BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: VACANȚĂ DE COȘMAR – Turiști din Piatra Neamț bătuți măr la Vișeu de Sus. Agresorii identificați de poliție (actualizare document)

Au fost scene greu de urmărit petrecute în fața unui restaurant din orașul Vișeu de Sus. Mai multe familii de turiști din Piatra Neamț au venit să își petreacă vacanța în orașul maramureșean. Ba mai mult, una dintre ele erau chiar în luna de miere. Vacanța lor s-a transformat într-un coșmar după ce au servit cina într-un local din Vișeu. Oamenii spun că mai mulți localnici efectiv i-au atacat și i-au snopit în bătaie. Chiar sub ochii copiilor. Doi bărbați și o femeie au ajuns la spital pentru investigații medicale.

Turiștii din Piatra Neamț ne-au povestit clipele de coșmar prin care au trecut la câteva secunde după ce au ajuns în fața restaurantului pe marginea drumului național 18. De la ce a pornit scandalul greu de spus. Victimele susțin că la ieșirea din restaurant în trecere ar fi atins scaunul de la masa unuia dintre agresori. 

Victimele au sunat la 112 și au cerut ajutor. Culmea este că ână să ajunge echipajele poliției,  o mașină a jandarmeriei este surprinsă de camerele de supraveghere trecând pe lângă ei, fără să oprească.

Mai mult, a doua zi dimineața la hotelul unde erau cazați turiștii aceștia au fost abordați de un bărbat care spunea că ar fi fost trimis de agresori pentru a-și cere scuze și pentru a încerca o împăcare.

Ce spune Poliția

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orelor 22:10, Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 că în fața unei unități de cazare de pe strada strada Rândunelelor, are loc o stare conflictuală în care sunt implicate mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipajul de poliție, iar în urma verificărilor specifice au fost identificați doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, domiciliați în Piatra Neamț. Primele verificări au relevat faptul că în urma unui conflict spontan, aceștia ar fi fost agresați fizic și amenințați de către doi bărbați care au fugit de la fața locului. Întrucât au suferit leziuni corporale, cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Victimele au refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare și au demarat activități specifice în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

În urma cercetărilor au fost identificați alți doi bărbați de 41, respectiv 45 de ani, ambii din Moisei, implicați în starea conflictuală.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

ACTUALIZARE – DOCUMENT

Conform surselor noastre astăzi la sediul Poliției orașului Vișeu de Sus unul dintre agresori s-a prezentat pentru a depune plângere penală. Acesta a prezentat și un certificat medico-legal (4-5 zile pentru vindecare) și ar fi susținut în fața polițiștilor că a fost agresat anterior scandalului de doi dintre turiști. Totodată acesta ar fi precizat că de aici ar fi izbucnit incidentul.

Revenim cu imagini video cu declarațiile turiștilor din Piatra Neamț

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO LIVE: S-A NĂSCUT A DOUA OARĂ – Un șofer din Maramureș a făcut prăpăd la Moisei însă a scăpat nevătămat

Vasile Dale

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un copil de 11 ani este căutat de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Băieţelul a fost găsit, fiind resuscitat de mai bine de patru ore, dar a decedat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: Trei persoane grav rnite două mașini răsturnate pe DN1 la Nistorești (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.