BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACCIDENT GRAV: Trei persoane grav rnite două mașini răsturnate pe DN1 la Nistorești (GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi dimineață, în jurul orei 7.00, pe drumul național 1, în zona localității Nistorești.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova în accident au fost implicate două mașini. Acestea s-au răsturnat în urma impactului. Trei persoane au fost rănite și necesită îngrijiri medicale. Una dintre ele este în stare gravă! Două dintre victime sunt transportate la Spitalul Județean, iar cea de-a treia merge la UPU Câmpina.

Fotografii realizate imediat după producerea accidentului ne-au fost trimise de un cititor din județul Maramureș, aflat în trafic spre Capitală.



Conform informațiilor furnizate de cititorul nostru autoturismul în care se aflau doi tineri din județul Cluj Napoca și care se deplasau regulamentar spre București a fost acrosat de un alt autoturism. Ambele mașini s-au răsturnat. Șoferul clujean a fost grav rănit fiind dus in stare gravă la Spital. Celalalt clujean, pasager, precum și șoferul celuilalt vehicul sunt conștienți. După ce li s-a acordat primul ajutor au fost duși la spital.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / SPECTACULOS: Umbră ciudată pe cerul Maramureșului! Fenomen extrem de rar în lume, surprins dintr-un elicopter SMURD (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA JUCU: Un maramureşean a lovit cu maşina un copil de 12 ani care se deplasa cu bicicleta (VIDEO)

Redactie

LÂNGĂ BISTRIŢA: O familie de maramureșeni s-a răsturnat cu mașina pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult