BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Saci cu țigări ascunși în lăzi din lemn, descoperiți de polițiștii de frontieră maramureșeni în urma unor percheziţii


Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au efectuat, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Sighetu Marmației, patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au descoperit şi confiscat 30.600 de ţigarete de provenienţă duty-free, în valoare de aproximativ 18.000 lei, marfă pe care o maramureșeancă intenţiona să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Azi, 24 octombrie 2024, începând cu ora 6.00, în baza mandatelor emise de Judecătoria Sighetu Marmației, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza localităților Berbești și Ieud, judeţul Maramureş.

Percheziţiile s-au desfăşurat la domiciliile a trei persoane, iar la locaţia unei femei în vârstă de 67 de ani, polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit 30.600 ţigarete (1.530 pachete) de provenienţă duty-free. Ţigările au fost descoperite ascunse într-o anexă, în saci de rafie ce se aflau într-o ladă din lemn, precum şi în casa femeii, în lada cu lemne de lângă sobă.

Ţigările, în valoare de aproximativ 18.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

INCONSTIENT LA VOLAN: A CIRCULAT PE CONTRASENS FARA JENA! MAI ARE PERMIS INCA? (VIDEO CAMERA BORD)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Contrabandă cu calul la Valea Vișeului. zece colete cu ţigări confiscate

Redactie

Mesajul reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare adresat de Ziua Copilului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.