BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Prins în flagrant agentul de poliție de la Penitenciarul Baia Mare a fost arestat preventiv

Tribunalul Maramureș a admis propunerea de arestare preventivă venită din partea DIICOT Maramureș prin care se cerea arestarea preventivă a polițistului de la Penitenciarul Baia Mare care a fost prins ieri în flagrant în timp ce ridica un colet de 2,3 kg de canabis.

Trebuie să menționăm faptul că agentul șef de poliție mai are calitatea de suspect într-un alt dosar penal al DIICOT Biroul Teritorial Maramureș, în care este cercetat pentru trafic de droguri de risc. Conform informațiilor noastre acesta a fost prins în flagrant în timp ce intenționa să introducă în Penitenciarul Baia Mare medicamente interzise a fi consumate fără rețetă de la medicul de specialitate (xanax, susțin sursele noastre). Totul s-ar fi întâmplat în 2021 când avea ascunse în chiloți aproximativ 80 tablete xanax.

Ce spune instanța

FLEISZ Ş. FLAVIUS ŞTEFANInculpat

Solutia pe scurt: prin încheierea penală nr.94/DL/24.10.2024:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş în dosarul nr. 277/49/P/2024 şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24 octombrie 2024 şi până la data de 22 noiembrie 2024 inclusiv, a inculpatului: -F F Ş(….), cercetat pentru comiterea infracțiunilor de participaţie improprie sub forma complicităţii la introducere în țară de droguri de risc, prev. de art. 52 alin. 3 Cod penal raportat la art. 3 alin.1 din Legea nr. 143/2000 și trafic de droguri de risc, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal.

Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar formulată de inculpat, prin apărătorul ales. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 24 octombrie 2024, ora 16.37. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  94/2024  24.10.2024.

Inculpatul a contestat măsura la Curtea de Apel Cluj.

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/10/24/exclusivitate-aflat-pe-paternitate-de-ingrijire-a-copilului-un-agent-de-politie-de-la-penitenciarul-baia-mare-a-fost-prins-in-flagrant-cand-ridica-un-colet-cu-25-kg-cu-canabis-sosit-din-spania-actuali

Sursa foto principal: facebook.com

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA SATU MARE: Trei victime după impactul a două maşini (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / FOTO – SATU NOU DE SUS: Patru victime, printre care doi copii, după coliziunea dintre două autoturisme (ACTUALIZARE)

Redactie

Tânăr de 30 de ani din Rozavlea, depistat beat la volan în Ieud

Redactie

3 mesaje

Corin octombrie 25, 2024 at 8:08 am

Respect fostului director Chiș care a avut informația și a organizat flagrantul și agentului care a descoperit medicamentele interzise.

Raspunde
Mihai octombrie 25, 2024 at 10:45 am

Ehhh, branza buna in burduf de caine. Daca isi tinea fermoarul inchis mai era si azi director…

Raspunde
Nicu octombrie 26, 2024 at 7:29 am

MIHAI, SĂ NU MI-O IEI IN NUME DE RĂU, DAR DOMNUL CHIȘ A FOST SI VA FI CEL MAI CAPABIL OM DIN TOT SISTEMUL, INCLUSIV ANP. IN LEGĂTURĂ CU ACUZAȚIILE CARE I-AU FOST ADUSE DA-MI VOIE SA MA ABTIN.MAI NOU PRESA SI TELEVIZIUNILE CONDUC TOATE INSTITUȚIILE ROMANIEI.IAR ACUZATOAREA ESTE…PLINA DE TUBRCULI.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.