BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

APEL UMANITAR: Locuința familiei Sălăjan din Baia Mare a fost cuprinsă de flăcări. Un băimărean a ajuns la Spitalul Floreasca și are nevoie de ajutorul nostru


În 17 februarie 2024, în jurul orei 22:00, a avut loc un cumplit incendiu pe strada Podul Viilor din Baia Mare. O întâmplare extrem de neplăcută a schimbat viața familiei Sălăjan.

Totul pornise de la un scurtcircuit care s-a produs în dormitorul soților Sălăjan. Flăcările i-au afectat trupul bărbatului care se odihnea în momentul producerii incendiului, având arsuri semnificative pe întreg corpul, dar mai ales la nivelul brațelor. Din cauza fumului rezultat, bărbatul a fost găsit inconștient de către fiul său. Tânărul a contactat imediat serviciul de urgență în timp ce încerca din răsputeri să-și trezească tatăl.

Ajunși la locul incidentului, pompierii au reușit să oprească focul înainte ca întreaga casă să fie mistuită, reușind și să scoată victima din casă, însă printr-un geam, deoarece accesul prin ușa de la ieșire era blocat. Materialul ușii sudându-se din cauza temperaturii excesive din locuință. Manevrele de prim ajutor au avut loc în curte, iar apoi bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, iar de acolo la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

O adevărată dramă a trăit și soția acestuia, Dorina, care a trăit în timp real prin telefon toate cele întâmplate acasă, ea fiind plecată în interes de serviciu pe un alt continent.

În momentul de față, domnul Sălăjan se află într-o stare stabilă, însă fumul i-a afectat căile respiratorii, fiindu-i dificil să vorbească. Totodată, a trecut și printr-o operație de reconstrucție, urmând o perioadă lungă de recuperare. Copilul soților Sălăjan este profund afectat de cele întâmplate, în prezent participă la ședințe de psihologie și psihoterapie.
Cu un bun simț excesiv și o viață trăită într-un mod armonios, soților Sălăjan le-a fost greu să accepte să primească ajutorul nostru, însă situația dificilă i-a determinat s-o facă. Cei care pot să contribuie cu ceva pentru ajutorarea familiei lovite de tragicul incident, sunt rugați s-o facă. Imaginile vorbesc de la sine, iar cheltuielile din această perioadă sunt enorme: recuperarea din spital, refacerea casei, ședințe de psihoterapie.

Donațiile pot fi făcute în contul Dorinei.
Nume și prenume: Dorina Sălăjan
Cont iban: RO87 BTRL RONC RT03 5065 6001
deschis la Banca Transilvania.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Drum spre Occident al unor cetățeni moldoveni s-a oprit în Bârsana. O femeie a murit, alți doi răniți grav (foto/video)

Redactie

GALERIE FOTO: Amenzi de 3,9 milioane de lei aplicate de CRPC RNV Cluj, în primele două săptămâni ale Comandamentului de iarnă, dar și operatori pregătiți de întâlnirea cu turiștii

Redactie

SUPER OFERTĂ EXCLUSIV LA SILENCIO BAIA MARE: Orice produs la 65 lei sau mai puțin (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.