BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Judecătorii l-au trimis 30 de zile în arest preventiv pe băimăreanul beat care a făcut prăpăd cu mașina pe strada Grănicerilor din Baia Mare

Astăzi dimineață, băimăreanul în vârstă de 45 de ani care a făcut un adevărat prăpăd pe strada Grănicerilor din Baia Mare a fost prezenetat de procurori în fața judecătorilor cărora li s-a cerut să fie arestat preventiv. Aceștia au admis cererea și au dispus trimiterea în arestul IPJ Maramureș pentru următoarele 30 de zile.

Etilotestul a indicat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar probele de sânge au indicat o valoare de peste 2,5 grame/l alcool pur în sânge.

Ce spune instanța

SILAGHI N. TRAIANInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 735/197/P/2024, din data de 03.03.2024. În temeiul art. 226 alin. 1 din Codul de procedură penală, raportat la art. 202, 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului S T, …, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 03.03.2024 şi până la data de 01.04.2024 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune în subsidiar măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar, ca neîntemeiată.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 03.03.2024, ora 09:55. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  937/2024  03.03.2024.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Impact frontal între două maşini. Un autoturism din Maramureş a ajuns în şanţ (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT: Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui bărbat lituanian, accidentat la Lacul Albastru – FOTO

Redactie

ŞOMCUTA MARE / ACTUALIZARE: Femeie fără semne vitale scoasă din fântână

Redactie

2 mesaje

mo martie 3, 2024 at 12:46 pm

FORZA Sigheeeeet.. doar acolo sunt judecatori cu sanje-n p*&a, doar acolo il lasa acasa, in urma unui accident cu morti, pe unu care a condus RUUUPT de beat… bine no, asta-i ceva rupt in cur nu-i DIRECTOR, la astia nu trebuie victime, nici macar daune materiale …cica echitate sociala..mars ma..hai SIGHETUUUU.. aratati-le la astia din Baia Mare ce inseamna sa ai c*&!e…DNA Baia Mare/Cluj sau care sunteti p-aici SOMN USOOOOOORRRRRR!

Raspunde
Sensul Civic Borsa Maramureș martie 4, 2024 at 4:03 am

Conform noului cod rutier, să stea după gratii, asemenea specimene care pot nenoroci pe alți care conduc OK, dacă v-a fi eliberat la domiciliu, asta v-a însemna încurajarea alcolului și a drogurilor la volan!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.