BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

SALVAT DE O ASISTENTA MEDICALA: NOU-NASCUT BAGAT INTR-UN SAC SI ARUNCAT INTR-UN PARAU DIN SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Cruzime fara margini pe calea Miresului din Somcuta Mare. A dat viata unui baietel perfect sanatos dar a vrut sa ii ia viata. Fara pic de remuscare. L-a pus intr-un sac si l-a aruncat in albia unui parau. Ingerul pazitor al micutului a fost o asistenta medicala, aflata in timpul liber, la munca pe ogoarele din zona. Desi aflat in hipotermie, bebelusul a fost salvat de medici. Chiar i-au pus si un nume: LUCA.

Povestea de groaza s-a petrecut in orasul Somcuta Mare. O femeie, deocamdata neidentificata de politisti, a nascut un baietel sanatos pe malul paraului Căicana. Femeia a pus bebelusul intr-un sac si l-a aruncat in apa. A plecat apoi fara nicio remuscare, fara sa fie vazuta. O localnica ce se intorcea de la mama dansei a auzit un zgomot ciudat ce venea dinspre parau. A crezut ca este vreun animal, dar totusi a mers sa vada ce este. A zarit sacul si cand l-a desfacut a descoperit bebelusul. A strigat dupa ajutor unei vecine, care i-a adus o patura.

Cadru medical de profesie, femeia i-a acordat primul ajutor si a rugat oamenii sa sune la 112 dupa Ambulanta.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a preluat nou-nascutul si l-a dus la Spitalul Judetean de Urgena Baia Mare. Aici medicii l-au internat la Terapie Intensiva in cadrul Sectiei Neonatologie.

Medicii și asistentele l-au botezat Luca. Spun ca are 3.500 de grame și 52 de cm lungime. Este perfect sănătos cu toate ca a ajuns in unitatea medicala în hipotermie. Nu i-a fost tăiat nici macar cordonul ombilical. Acum băiatul este înafara oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea celei care i-a dat viață. Localnicii spun că nu este vorba de o fata de pe la ei pentru ca sigur este tînără și probabil s-a speriat de părinți sau alte probleme de acasa.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Gara CFR Baia Mare: ”parcă intrăm într-un GRAJD”, nu într-un oraș din secolul 21 al Uniunii Europene

Vasile Dale

Ultima ora: Autobuz cu 50 pasageri implicat intr-un accident la intrare in Baia Mare

Vasile Dale

Guvernul interzice destrăbălările pe bani publici. Primăriile nu vor mai putea aloca bani pentru târguri de Crăciun, Castaniade, Revelioane în stradă sau alte chefuri

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.